Gluteenijauho, seitanin valmistukseen, 500 g

Gluteenijauho, seitanin valmistukseen, 500 g
4,49 €
( 8,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen

Seitan is the lord! 

“Vegaanin luottotuote proteiinin lähteenä! Itse tehdyn seitanin voi varioida oman maun mukaan ja tästä saa pyöräytettyä vaikka maukkaan vegepaistin joulupöytään.”

- Anni-Sofia

Yksityiskohdat

Proteiinipitoista gluteenijauhoa, joka on valmistettu luomuvehnästä. Gluteenijauho on lähes pelkkää proteiinia, jonka vuoksi se tuo oivallisen lisän kasvissyöjän ruokavalioon. 

Gluteenijauhosta tehdään seitania, joka on monikäyttöinen vegemurkinan raaka-aines. Seitan korvaa lihan myös monissa perinteisissä resepteissä (karjalanpaisti, suikalepata, grilliruoat jne.).

Yksi tapa käyttää gluteenijauhoa:
 

Gluteenijauhoja ja nesteitä sekoitetaan suhteessa 1:1. 
Lisää ensin jauhoon reilusti mielimiäsi mausteita, esim. yrttisuolaa, mustapippuria, savupaprikajauhetta, valkosipulia, garam masalaa, yrttejä, nokkosta - mitä sitten vaan ikinä mielitkin! Kaada sitten sekaan nestettä, esim. vedellä laimennettua soijakastiketta, grillikastiketta tai kasvislientä. Vaivaa hyvin. 
Viipaloi taikina ja keitä paloja kasvisliemessä n. 20 min. Sitten seitan on kypsää ja valmista jatkojalostettavaksesi. 
Kypsää seitania voi marinoida, paistaa, grillata, leivittää, lisätä kastikkeisiin tai patoihin - tai tehdä mitä ikinä herkkuja vaan lystäätkään! 

Joulukinkkureseptin löydät blogistamme

Tiedäthän sen, että gluteenijauhokaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 

Lisätiedot

  • EAN: 6430061560795
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Seitan
  • Diet: vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: vegaaninen