Gluteenittomat rosmariini-merisuolakeksit, 125 g

Gluteenittomat rosmariini-merisuolakeksit, 125 g
4,50 €
( 36,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Hyvä keksi - ainahan se on mielessä!

Yksityiskohdat

Suloisen suolaiset, huikaisevan herkulliset, vegaaniset ja gluteenittomat rosmariinikeksit saavat makuhermosi heläjämään! Nämä reippaasti rosmariinilla ryyditetyt merisuolakeksit sopivat erinomaisesti mm. erilaisten juustojen kaveriksi - tai nasevaksi naposteltaviksi ihan sellaisenaan. Haukkaa ja hurmaannu!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 0 680569 862129,0680569862129,680569862129
  • Ainesosat: Ainesosat: Gluteeniton jauho (riisi-, peruna-, maissi- ja tattarijauho), kasvisrasva (palmu- ja rypsiöljy, vesi, suola, luontaiset aromit), kaurajauho, sokeri, rosmariini (1%), sipuli, suola.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Keksit