Gluteenittomat herkkurullat, 125 g

Gluteenittomat herkkurullat, 125 g
5,45 €
( 43,60 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu
Huikea herkku - ja ihan ilman gluteenia!

Yksityiskohdat

Gluteeniton lumous on tämä luomulaatuinen, rullanmallinen täytekeksiunelma. Testaa ja tykästy tähän huippusuositun, ranskalaisen Le Pain des Fleurs -sarjan suklaiseen herkkurullaan!

Käyttö:

Suklaiset rullat sopivat syötäväksi sellaisenaan kahvin kanssa tai niitä voi käyttää erilaisissa jälkiruoissa esim. jäätelöannoksissa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 3380380070280
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Täyte 55%:
  vaalea ruokosokeri*, kasviöljyt *(palm*- ja auringonkukka*), rasvaton maito*, hasselpähkinä*, vähärasvainen kaakao*, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini.
  Keksi: riisijauho*, vaalea ruokosokeri*, kaakao*, rasvaton maito*, merisuola
  * = luomulaatua
 • Alkuperämaa: Ranska
 • Tuotetyyppi: Keksit
 • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu