Glutamiinijauhe

Glutamiinijauhe
14,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton
Laadukasta glutamiinia treenin tueksi.

Yksityiskohdat

Glutamiini on kehon oma aminohappo, jota elimistö käyttää kovan urheilun jälkeen. Siksi tästä glutamiinilisästä onkin hyötyä aivan erityisesti urheilijoille.

Käyttöohje: 1-2 teelusikallista vuorokaudessa. Sekoita pieneen lasilliseen vettä.

Puhdas+ Caps –tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että glutamiini ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050002794
  • Ainesosat: Ainesosat ja ravintosisältö/ 1-2 tl:
    L-glutamiini 5-10 g
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton