Glow -kapselit

30 kapselia
Glow -kapselit
30 kapselia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Loista ja anna toistenkin loistaa!

Yksityiskohdat

Glow on vahvistava ja kokonaisvaltaisesti ravitseva sekoitus, jossa tehoaineina komeilevat mm. nokkonen, kurkuma, takiainen, voikukka, neem ja triphala.

Maailman hienoimmista, luomuviljellyistä ja eettisesti tuotetuista yrteistä loihdittu Glow -ravintolisä tukee terveyttäsi monipuolisesti ja tehokkaasti - luonnon omin voimin.

Glow sisältää:
• Nokkosta, neem-yrttiä sekä klorellaa, jotka puhdistavat verta ja parantavat ihoa ravitsevan veren laatua. Tämän tuotteen sisältämä, antioksidanttisesti vaikuttava Neem (Azadirachta indica) tunnetaan erityisesti ihon kauneuden edistäjänä. Neem tukee puolustusjärjestelmää etenkin ihon ja ruuansulatuksen hyvinvoinnin tukena. Neem on myös vatsan ylin ystävä ja ruuansulatuksen tunnettu tuki. Neem tekee hyvää myös maksan toiminnalle, sokeriaineenvaihdunnalle ja silmille.
• Triphalaa, joka on vahva antiokdidantti.
• Kurkumaa, joka pitää huolta mm. nivelistäsi. Gotu Kola voimistaa verisuonia se onkin tunnettu yrtti verisuonten terveyden edistäjänä. Gotu Kola vaikuttaa positiivisesti myös mielen hyvin vointiin ja kognitiivisiin kykyihin.
• Shavataria ja Aloe Veraa, jotka ovat tunnettuna niiden ravitsevista, rauhoittavista ja viilentävistä ominaisuuksistaan.
• Voikukkaa ja takiaista, jotka ovat perinteisiä maksan terveyttä edistäviä kasveja.

Tiesitkö, että...
... terve iho on merkki terveestä maksan toiminnassa. Maksassa tapahtuu monia kehon puhdistavia ja verenkiertoa edistäviä prosesseja.

Parhaat hyödyt saat nauttimalla Glown päivittäin ja mielellään Aloe Vera -mehun kera.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

Pakattu kasvisselluloosakapseleihin, jotka eivät sisällä liivatetta. Tuote sopii mainiosti myös vegaaneille.

Tämän tuotteen sisältämä, hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti.

Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. Aurinkoinen voikukka saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
  • EAN: 5060229011923
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kylmäkuivatut nokkosenlehdet *, kurkumajuuri* 10%, takiaisenjuuri * 10%, voikukkajuuriuute *, Chlorella *, Triphala (Amla, Bibhitaki, haritaki) *, Neem * 7,5%, Shatavari-juuri * , kurkumajuuriuute* 5%, Gotu Kola uute *, Aloe Vera mehu *, Neem-lehtiuute * ♢ 2,5%, shatavari-juuriuute * ♢, kasvisselluloosakapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) *
    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu