Ginkgo biloba 60, 23 g

60 kapselia
Ginkgo biloba 60, 23 g
60 kapselia
23,99 €
( 1 043,04 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Autuutta aivoillesi gingko bilobasta: fiksu valinta muistisi tueksi!

Yksityiskohdat

Jos mitään et juuri muista ja pääsi on pyörällä kuin Haminan kaupunki, nappaa avuksesi Ginkgo biloba! Se buustaa verenkiertoa aivojen pienissä verisuonissa tehostaen muistia ja muita kognitiivisia kykyjä, kuten oppimista. Solgar-sarjan gingko biloba onkin oikein oivallinen valinta aivojesi tueksi.

Testaa ja totea terhakoittava teho!

Ginkgo biloba mm. edistää verenkiertoaja mikroverenkiertoa, lisää verenkiertoa pään pienissä verisuonissa. Se myös edistää neurosensorisia toimintoja ja aivojen terveyttä.

Ginkgo biloba eli neidonhiuspuu tehostaa kognitiivisia toimintoja - esimerkiksi tiedon vastaanottamista ja tallentamista sekä sen käsittelyä ja käyttöä. Gingko biloba petraa myös oppimista ja kykyä tunnistaa värejä ja muotoja, esineitätai kasvoja. Ginkgo biloba edistää myös kykyä tuottaa ja ymmärtää luettua tai puhuttua tekstiä, selkeyttää ajattelua, päättelyä ja ongelmanratkaisua

Kognitiivisten kykyjen petraantumisen myötä niin muistaminen kuin oppiminen helpottuvat.

Solgarin Ginkgo biloba on aikuisille ja erityisesti ikääntyville tarkoitettu ravintolisävalmiste, joka tukee muistitoimintoja ja keskittymistä. Ginkgo biloba on sopii pitkäaikaiseen käyttöön.

Suositeltu annostus: Aikuisille1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Säilytäthän visusti tämäntuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. Gingko biloba ei ravintolisänä tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota tai muitakaan terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 33984039148
 • Ainesosat: Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

  Ginkgo biloba lehtiuute (50:1) 60 mg
  Ginkgo biloba lehtijauhe 30 mg

  Muuta ainesosat:
  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat).
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Ginkgo biloba
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen