Gin gins -karamelli, spicy apple, 84 g

Gin gins -karamelli, spicy apple, 84 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Mausteisen makea makuelämys - anna inkiväärin iskeä!

Yksityiskohdat

Aivan mahtavan maukas pureskeltava makeinen, jossa maistuu mm. omena, kaneli, maustepippuri ja tietenkin lämmittävän makea inkivääri. Iske kiinni ja ihastu ikihyviksi! Tämä on myös henkilökuntamme suosikki!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 734027971066
  • Ainesosat: Ainesosat: Ruokosokeri, glukoosisiirappi, inkivääri (10%), tapiokatärkkelys, luonnollisia aromeja, kaneliöljy. Valmistettu tehtaassa, jossa valmistetaan myös maitotuotteita, soijaa ja maapähkinöitä.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Makeiset
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen