Ghee - kirkastettu voi, 300 g

Ghee - kirkastettu voi, 300 g
12,95 €
( 43,17 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu
Good ghee!

“Hyvänmakuinen kirkastettu voi, joka on valmistettu ruohoruokittujen lehmien maidosta. Tuo makoisuutta kaikkiin ruokiin ja soveltuu mainiosti bulletproof kahviin.”

- Jeni“ Niin herkkua! En osaa olla enää ilman. Tärkeää on myös, että se on ruoholla ruokittujen lehmien maidosta.”

- Jenni

Yksityiskohdat

Hyvää rasvaa terveytesi tueksi! CocoVi Luomu Ghee on perinteisellä intialaisella menetelmällä valmistettua kirkastettua voita. Ghee soveltuu erinomaisesti paistamiseen, leivontaan ja ruoanlaittoon yleisesti, koska se säilyy kemiallisesti vakaana korkeissakin lämpötiloissa. CocoVin gheen maussa on miellyttävä pähkinäinen vivahde ja se valmistetaan Hollannissa ruohoruokittujen lehmien maidosta. Sitä käytetään myös ayurvedassadoshien, erityisesti pitan tasapainottajana.

Käyttö:

Soveltuu paistamiseen, leivontaan ja ruoanlaittoon yleisesti.

Säilytys:

Säilyy huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Gheellä eli kirkastetulla voilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ghee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430056281537
 • Ainesosat: Ainesosat: kirkastettu voi * *= luomulaatua.

  Ravintoarvot/100g:
  Energia 3681 kJ/895 kcal
  Rasva 99,9 g
  josta, tyydyttyneitä rasvahappoja 62,4 g
  Hiilihydraatit 0 g
  josta, sokereita 0 g
  Kuidut 0 g
  Proteiini 0 g
  Suola 0 g
 • Alkuperämaa: Alankomaat
 • Tuotetyyppi: Ghee
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu