Gentle Iron, 20 mg, iso purkki, 80 g

180 kpl
Gentle Iron, 20 mg, iso purkki, 80 g
180 kpl
23,95 €
( 299,38 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Rautavalmisteiden aatelia jaksamisenkin tueksi!

Yksityiskohdat

Suuren suosion saavuttanut Solgar Gentle Iron sisältää rautaa hyvin imeytyvässä muodossa. Tässäpä todella toimiva ja hellävarainen ravintolisä vatsallesi. Yksi kapseli sisältää rautaa 20 mg.

Hellävarainen Solgar Gentle-tabletti on vatsalle lempeä valinta, joka ei aiheuta ummetusta tai vatsanväänteitä. Solgarin Gentle Iron sopii mitä mainioimmin myös vegaaneille. 

Rauta on ihmiselle välttämätön hivenaine. Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, energia aineenvaihduntaa, punaisten verisolujen muodostumista, kognitiivisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Pakkauskoko 180 kpl.

Käyttö: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä. Ethän ylittele ohjeistettua annostusta, kiitos.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 180 kpl
  • EAN: 033984012509,33984012509
  • Ainesosat:

    Rautabisglysinaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, sitruunahappo, maltodekstriini), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

     

  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Rauta
  • Ominaisuudet: vegaaninen