Geisha Shaver, Butterfly-malli, Silver, zero waste

Geisha Shaver, Butterfly-malli, Silver, zero waste

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Entistäkin helppokäyttöisempi Geisha Shaverin Butterfly-malli päihittää kertakäyttöshaverit mennen tullen!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että geisha shaver valittiin Ruohonjuuren parhaaksi zero waste -tuotteeksi?

Raadin perustelut: “Geisha Shaver on yksinkertaisuudessaan nerokas tuote, joka vähentää jätettä. Ihoa ärsyttämättömään sheivaukseen sopiva Geisha Shaver päihittää todellakin kertakäyttöiset karvanpoistovehkeet vähintään 6-0!”

Ei ole enää karvoihin katsominen, kun uusi Geisha Shaverin Butterfly-malli tempaistaan tatamille!

Klassikkomainettakin jo niittäneestä Geisha Shaverista tämä Butterfly-malli eroaa teränvaihtoa helpottavan ominaisuutensa ansiosta: Butterfly-höylässä terä vaihdetaan ruuvaamalla varren alaosaa, jolloin höylän hattuosa avautuu kuin perhosen siivet konsanaan.

Shaverin kuvioitu varsi antaa hyvän pidon. Geisha Shaverin avulla ajat karvat iholtasi tehokkaasti, ekologisesti ja hellävaraisesti ihoasi rahtustakaan ärsyttämättä.

Geisha Shaver päihittää kertakäyttöiset karvanpoistovehkeet 6-0! Zero waste -henkinen Geisha Shaver antaa kyytiä ihokarvoille ihan käden käänteessä!

Tyylikäs ja fiksu Geisha shaver on ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille sheivausvehkeille. Karvat saat siis kaikkoamaan ilman turhaa ja luontoa kuormittavaa muovijätettä.

Geisha Shaver on valmistettu kestäväksi todetusta materiaalista ja siihen on saatavilla vaihtoteriä. Kaikki DE-terät pitäisi käydä tähän ellei ole jokin erikoissuuri terä.

Tuote on tehty Zinc Alloysta, mikä on korroosion kestävää ja ruostumatonta. Tämä materiaali on myös kevyempää verrattuna ruostumattomaan teräkseen.

Pakkauksen mukana tulee viisi vaihtoterää ja niiden loputtua voi lisäteriä ostaa Ruohonjuuresta. Käytetyt vaihtoterät voi viedä metallikierrätykseen.

PS: Vaikka Geisha shaver onkin ehkä hivenen naisille suunnattu, niin toki tuote soveltuu myös miehille :)

Geisha shaverin terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Huomaathan kuitenkin, että myös ruostumaton teräs ruostuu, jos sen jättää peilikaappiin märkänä. Suosittelemme siis kuivaamaan varovaisesti terän käytön jälkeen.

Lisätiedot

  • EAN: 6430062921489
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Ihokarvanpoisto