Garlivita, 60 kpl, 39 g

Garlivita, 60 kpl, 39 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

100 % orgaaninen superantioksidantti!

Yksityiskohdat

Biomed Garlivita on tehokkaasti imeytyvä, 100 % bio-orgaaninen vitamiini-hivenaine-valkosipulivalmiste.

Garlivita sisältää orgaanisia eli luonnosta peräisin olevia vitamiineja ja hivenaineita, joilla on sama molekyylirakenne kuin hedelmissä ja vihanneksissa olevilla vitamiineilla ja hivenaineilla. Tässä muodossa olevien ravintoaineiden hyväksikäytettävyys ja imeytyvyys on korkea ja elimistö voi siksi käyttää niitä tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla hyödykseen. Ravintolisien täytyy olla mahdollisimman luonnonmukaisessa muodossa sopeutuakseen mutkattomasti ihmiskehon omaan aineenvaihduntaan. Suurin ero synteettisen ja luonnollisen vitamiinin välillä on imeytyvyydessä ja biologisessa aktiivisuudessa.

Annostus:

2 tablettia päivässä aterian yhteydessä.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6417152051011
 • Ainesosat: Ainesosat: Sinkkipitoinen hiivavalmiste, C-vitamiinipitoinen sitrushedelmävalmiste, valkosipuliuute (14,5:1), dolomiitti, niasiinipitoinen hiivavalmiste, E-vitamiinipitoinen hiivavalmiste, kromipitoinen hiivavalmiste, seleenipitoinen hiivavalmiste, luonnollinen beetakaroteeni, foolihappopitoinen hiivavalmiste, B2-vitamiinipitoinen hiivavalmiste, pantoteenihappopitoinen hiivavalmiste, B6-vitamiinipitoinen hiivavalmiste, B1-vitamiinipitoinen hiivavalmiste, biotiinipitoinen hiivavalmiste, B12-vitamiinipitoinen hiivavalmiste, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen), piidioksidi).

  Ravintoaineet /vuorokausiannos (2 tablettia):

  A-vitamiinia, 500 mikrog (62,5 %*)
  B1-vitamiinia, 1,5 mg (107 %*)
  B2-vitamiinia, 1,6 mg (100 %*)
  Niasiinia, 18 mg (100 %*)
  Pantoteenihappoa, 4 mg (66,6 %*)
  B6-vitamiinia, 2,2, mg (110 %*)
  B12-vitamiinia, 3 mikrog (300 %*)
  Foolihappoa, 180 mikrog (90 %*)
  Biotiinia, 30 mikrog (20 %*)
  E-vitamiinia, 10 mg (100 %*)
  C-vitamiinia, 60 mg (100 %*)
  Sinkkiä, 15 mg (100 %*)
  Seleeniä, 25 mikrog
  Kromia, 50 mikrog

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Valkosipuli