Gaia Premium Tra Kim Tuyên, oolong irtotee, 50 g

Gaia Premium Tra Kim Tuyên, oolong irtotee, 50 g

Normaali hinta: 7,95 €

Special Price 6,36 €

( 127,20 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu vegaaninen
Tasapainoinen, raikas ja hedelmäinen tee.

Yksityiskohdat

Les Jardins de Gaia Trà Kim Tuyên on ainutlaatuisen upeanmakuinen oolong. Tämä tee kerätään Keski-Vietnamin ylätasangoilta. Sen maku on tasapainoinen ja kirkkaan vihreitä lehtiä on hapetettu vain vähän, siksi tee onkin hyvin lähellä vihreää teetä. Kirkas, raikas ja hedelmäinen Trà Kim Tuyên muistuttaa taiwanilaista oolongia. Sen makumaailmaa hallitsevat aprikoosin sävyt ja korostavat miedot mangon ja eksoottisten hedelmien vivahteet. Virkistävä ja ainutlaatuinen juoma!

Les Jardins de Gaïa
Koillis-Ranskalainen Les Jardins de Gaïa on teetalona luomun ja Reilun kaupan pioneeri. Heidän filosofiansa on kunnioittaa ihmisiä ja luontoa, samalla valmistaen tinkimättömästi paraslaatuista teetä. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta.

Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa.

Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 3582810746264
  • Ainesosat: Ainesosat: oolong-tee* 100%. *=luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Irtoteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: luomu, vegaaninen