Gaia Premium White Monkey - valkoinen tee, 70 g, 70 g

Gaia Premium White Monkey - valkoinen tee, 70 g, 70 g
13,95 €
( 199,29 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hajusteeton laktoositon lisäaineeton luomu reilu vegaaninen
Täydellinen nautinto, esiluokkaisiin teehetkiin!

Yksityiskohdat

Tässäpä kuulkaa valkoinen, erittäin korkealaatuinen irtotee, joka on valmistettu nukkaisista, aavistuksen hopeaantaittavista nuorista teenversoista. 

Maultaan tee on pyöreä ja tasapainoinen mitä piristää hienohko ruohomainen aromi, joka jättää hedelmäisen rosmariinia muistuttavan jälkimaun. Hunajanmakea tee, joka on suoranainen ilo sielulle. Viljelty perinteisesti Kiinassa luomusti ja Reilun kaupan periaatteita noudattaen.

Les Jardins de Gaïa
Koillis-Ranskalainen Les Jardins de Gaïa on teetalona luomun ja Reilun kaupan pioneeri. Heidän filosofiansa on kunnioittaa ihmisiä ja luontoa, samalla valmistaen tinkimättömästi paraslaatuista teetä. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta.

Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa.

Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.

Lisätiedot

  • EAN: 3582810640166
  • Ainesosat: 100 % valkoinen tee*. *Luomu, Reilun kaupan tuote
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Irtoteet
  • Ominaisuudet: hajusteeton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, reilu, vegaaninen