Gaia Jasmine, vihreä irtotee, 100 g

Gaia Jasmine, vihreä irtotee, 100 g
10,95 €
( 109,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu reilu vegaaninen
Kruunaa päiväsi mukillisella kukkien kunigatarta!

Yksityiskohdat

Perinteisin menetelmin, aidoista jasmiinin kukista ja vihreästä Reilun kaupan luomuteestä valmistettu päivän piristäjä. Sopii mainiosti juotavaksi myös itämaisten ruokien kanssa.

Haudutusohje: 3 min. 80 asteisessa vedessä.

Vihreä tee on antioksidanttirikas voimajuoma, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. Tämän lisäksi vihreän teen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten.

Les Jardins de Gaïa
Koillis-Ranskalainen Les Jardins de Gaïa on teetalona luomun ja Reilun kaupan pioneeri. Heidän filosofiansa on kunnioittaa ihmisiä ja luontoa, samalla valmistaen tinkimättömästi paraslaatuista teetä. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta.

Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa.

Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 3582810373620
  • Ainesosat: Ainesosat: Vihreä jasmiinitee* 100 %. *=luomu. Reilun kaupan tuote.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Irtoteet, Vihreä tee
  • Ominaisuudet: luomu, reilu, vegaaninen