Fytocomplex Valeriaana + 5-htp + Melatoniini + Kärsimyskukka + Lehmus + Sitruunamelissa

Fytocomplex Valeriaana + 5-htp + Melatoniini + Kärsimyskukka + Lehmus + Sitruunamelissa
18,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Jos joka ilta ei lamppu sammu!

"Paras apu unensaantiin! Monipuolinen ja tehokas yhdistelmä joka toimii. Tähän voi luottaa aikoina kun nukkumatti on hukassa."

- Heidi

Yksityiskohdat

Tässäpä rauhoittava, rentouttava ja unentuloa avittava monipuolinen ravintolisä aikuisille. Valeriaana eli Rohtovirmajuuri on monivuotinen kukkiva kasvi, jota on pitkään käytetty rohdoskasvina. 

Valeriaana avittaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.

5-htp kohentaa mielialaa.

Melatoniini kohentaa mielialaa ja tukee rentoutumista sekä avittaa elimistöä säätelemään hyvää uni-valverytmiä.

Kärsimyskukka helpottaa stressiä ja ahdistuneisuuden tunnetta sekä myös rentouttaa.

Lehmus avittaa rentoutumaan sekä lisäksi tukee hengistyteiden terveyttä.

Sitruunamelissa auttaa unettomuuteen sekä tukee hermostoa.

Lisänä hermoston hyvinvointia tukevana tässä tuotteessa komeilee B-12 vitamiini.

Käyttöohje: 1kapseli päivässä

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.  Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 8435041325324
  • Ainesosat: Ainesosat: Valeriaanauute (Valerianaofficinalis L extr. sicc),griffoniansiemenuute (Griffonia simplicifolia Baill. extr. sicc), kalifornianunikko (Escholtzia californica extr. sicc), kärsimyskukka uute (PassifJora incarnata L extr.) sicc), sitruunamelissanlehtiuute (Melissa officinalis L exctr. sicc), isolehtilehmusuute ( Tilia platyphyllos L. extr. sicc), melatoniini, vitamiini B12 (syanokobalamiini). Muut: Mikrokiteinen selluloosa, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi ja gelatiini (kapseliaine).
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Univaivoihin