Freetox - Sleeping Beauty, 150 g

Freetox - Sleeping Beauty, 150 g
19,99 €
( 133,27 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kauneuden tukipilarit näppärässä muodossa!

Yksityiskohdat

Kun sinä nukut, tekee Sleeping Beauty taikojaan kehossasi! Tässäpä siis mahtituote unenaikaiseen uudistukseen sekä kauneuden vaalimiseen!

Ulkoinen kauneuden hoito on tärkeää, mutta sitä tärkeämpää on tietysti vaalia sisäistä kauneutta!

Myös ulkoista kauneutta voi tukea sisäisesti esimerkiksi oikeanlaisten ravinto-aineiden avulla, terveellisen perusruokavalion rinnalla. Freetox - Sleeping Beauty on  täsmätuote juurikin tähän: kätevä käyttää pävittäin. Freetox - Sleeping Beauty -mahtituotteesta saat roppakaupalla ihoa, kynsiäsi, hiuksiasi vaalivia ravintoaineksia kauneutesi tueksi. Edistääpä se myös ihosi kaunista kuulautta ja tasapainoista oloa.

Ainesosissa kilpaa kiitosta niittävät mm. :

- Kollageni, joka on sidekudoksen tärkein proteiini. Se muodostaa yli 30% elimistön proteiinien kokonaismassasta ja 75% ihon sisältämästä proteiinista. Suuren vetolujuutensa ansioista kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä ja se onkin rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine. Kollageenin muodostumisen väheneminen ikääntymisen myötä johtaa ryppyihin kasvoilla ja muualla iholla.

- C-vitamiinitaistelee kroppasi tukena väsymystä ja uupumusta. vastaan. Monivaikutteiden C-vitamiini edistää myös  immuunijärjestelmän normaalia toimintaa - se tekee taikojaan myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini buustaa myös kollageenin muodostumista sekä verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini sparraa lisäksi hermoston  toimintaa ja avittelee psykologisia toimintojakin.

- Magnesiumjota tarvitaan peräti yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa! Magnesium säätää hiilihydraattien, valkuaisaineiden ja rasvojen aineenvaihduntaa sekä lisää vastustuskykyä, ehkäisee suonenvetoa ja rauhoittaa hermoja ja ehkäisee stressiä. Magnesium vähentää lisäksi väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium myös tukee lihasten toimintaa sekä psykologisia toimintoja.

- B6-vitamiini , joka on hyväksi hormonitoiminnalle, sydämelle ja verenkiertoelimistölle.

- L-teaniini, joka on kohonnut suosioon erityisesti mielenrauhaa ja tyyneyttä arvostavien keskuudessa.

- Biotiinijoka on erityisen tärkeä hiusten ja ihon hyvinvoinnille. Totta on myös, että biotiini osallistuu myös energia-aineenvaihduntaan ja edistää hermoston normaalia toimintaa.

Kokeile oitis ja ihastu itsekin!

Lisätiedot

  • EAN: 6430055219593
  • Ainesosat: Sisältö: Verisol nautakollageeni, biotiini, magnesiumglysinaatti, B6-vitamiini, L-teaniini, Fortigel nautakollageeni, acerola, kotimainen pakastekuivattu mustikkajauhe, stevia-uutejauhe/ Verisol bovint kollagen, biotin, magnesium glycinat, B6-vitamin, L-teanin, Fortigel bovint kollagen, acerola, Finsk blåbär frystorkade bärpulver, stevioglykosider
  • Nutrition Info: Suositeltu vuorokausiannos 7g sisältää: Biotiini/ biotin 10000 ug / 500%* Magnesium 180mg / 48%* B6-vitamiini / vitamin 2mg / 70%* L-teaniinia /teanin 150mg C-vitamiinia/vitamin 70mg/ 226%*
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: C-vitamiini, Ihokuuri, Kollageeni