Female Multiple -monivitamiini, 131 g

60 tablettia
Female Multiple -monivitamiini, 131 g
60 tablettia
27,99 €
( 213,66 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Moninainen monivitamiini naisille!

"Female multiple on laadukas ja vakioitu, naisten oma monivitamiini, joka tasoittaa myös hormonitoimintaa. Female multiple on hyvä lisäboosteri alkavaan syksyyn ja talveen. Mun vakkarituote."

- Elina"Female multiple on laadukas monivitamiini, erityisesti naisille räätälöity. Hyvä täydennys kevääseen!”

- Elina

Yksityiskohdat

Female Multiple on vahva ja todella monipuolinen multivitamiinivalmiste, joka on suunniteltu aivan erityisesti naisten tarpeisiin vastaavaksi. Tässä monivitamiinipurkissa on oikeastaan monta tuotetta samassa - laajan sisältönsä ansiosta se on varsin kokonaisedullinen valmiste naisille. Female Multiple sopii mitä mainioimmin myös vegaaneille.

Annostus: 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 tablettia
  • EAN: 33984010741
  • Ainesosat: Yhden tabletin sisältö: Kalsium (karbonaatti, bisglysinaatti, sitraatti) 133 mg, Magnesium (oksidi, bisglysinaatti, sitraattI) 133 mg, C-vitamiinia (l-askorbiinihappo) 133mg E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli-sukkinaatti 133 ky) 89mg, Koliini (bitartraatti) 33mg, Inositoli 33mg, B5-vitamiini (Ca-pantotenaatti ) 27mg, B3-vitamiini (nikotiiniamidi) 20mg, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 17mg, B6-vitamiini (pyridoksiini HCl) 17mg B2-vitamiini (riboflaviini, riboflaviini-5-fosfaatti) 17mg, Sitrusbioflavonoidi sekoitus 8mg, Rauta (bisglysinaatti 6mg, Sinkki (bisglysinaatti) 5mg, beetakaroteenia 1,8mg, Muita karotenoideja 5ug, Mangaani (bisglysinaatti) 700ug, Kupari (bisglysinaatti) 500ug, Foolihappo 133ug, Biotiini 100ug, Boori (natriumboraatti) 83ug, Seleeni (L-selenometioniini) 67ug, B12-vitamiini (syanokobalamiini) 67ug, Kromi (pikolinaatti) 67ug, Jodi (kaliumjodidi) 50ug, K-vitamiini (fytonadioni) 6,6ug, D2-vitamiini (ergokalsiferoli 133 ky) 3,3ug. Muut aineet: maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, dikalsiumfosfaatti, natriumalginaatti, hernetärkkelys, mannitoli, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, karboksimetyyliselluloosa, sitruunahappo.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Monivitamiinit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon