Feel New -yrttitee (Detox-tee), 40 g

20 teepussia
Feel New -yrttitee (Detox-tee), 40 g
20 teepussia
5,45 €
( 136,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Hellät hyvästit turpealle ololle!


"Minun suosikkituotteeni on Pukka-sarjasn sitruunainen Detox-tee, koska se maistuu herkullisen raikkaalta ja puhdistavan tehon tuntee varsin nopeasti teen siemailemisen jälkeen."

- Tiia"Tämä tuote on mun ehdoton lemppari. Lakritsainen maku yhdistettynä sitruunaan toimii loistavasti. Pistää hyvin nesteet liikenteeseen! Suosittelen!"

- Padma"Pukkan Detox tee with lemon -tee pistää aineenvaihduntaan vauhtia reippaalla otteella! Ihanan makuinen, raikkaan sitruunainen makunautinto antaa nestepöhölle kyllä kyytiä!"

-Ciia

Yksityiskohdat

Pukkan Feel New -yrttitee on saman sarjan Detox-tee päivitetty versiona! Detox-teehen verrattuna tässä kukkeassa kulauteltavassa sellerinjuuri on korvattu kurkumalla, joka terhakoittaa terveysvaikutuksillaan optimaalisesti!

Pukka-sarjan uljas uutuus, Feel New -yrttitee on nimensä mukaisesti kroppaa ja mieltä uudistava valinta, joka puhdistaa kroppasi entistä ehommaksi ja saa turpean olon tiehensä.

Tämä tee on hyvänmakuinen ja ainutlaatuinen sekoitus puhdistavia ja vitalisoivia yrttejä, jotka edistävät myös ruuansulatusta ja helpottavat makeanhimoa. Tämä tee todella toimii - testaa ja totea teho!

Tämän tuotteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli (Foeniculum vulgare) poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti sekä painonpudotuksen että detox-kuurien tukena.

Tässä teessä temppujaan tekovä kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Kehon puhdistusprosesssiin liittyy olennaisesti maksan toiminnan tukeminen, jossa mm. kurkumalla on näppinsä pelissä.

Kaikki tämän teen sisältämät ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 20 teepussia
 • EAN: 5060229012302,5060519144102
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Aniksen siemen* (42,5%), fenkolin siemen* (makea) (22,5%), kardemumma* (15%), lakritsanjuuri*, korianterin siemen*, kurkuma*. 

  *= luomulaatua.

  Kaikki ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

   

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
 • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu