Oliiviöljy, Extra Neitsyt , 250 ml

Oliiviöljy, Extra Neitsyt , 250 ml
5,99 €
( 23,96 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton luomu vegaaninen
Laadultaan ylivertainen keittiökumppani - testaa ja innostu itsekin!

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy on korkealaatuinen keittiökumppani, jolla on 100% jäljitettävyys: oliivipuusta pulloon – vastuullisesti aina viljelmiltä lähtien.

Ainutlaatuisen herkullisen aromin omaava, korkealaatuinen oliiviöljy on ympäristöystävällinen ja läpinäkyvä valinta kotikokin iloksi. Tätä öljyä kehtaa tarjota vaativimmillekin vieraille!

Puhdistamon luomulaatuinen Premium extra-neitsytoliiviöljy valmistetaan suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla kaikkein parhaimmista oliiveista. Huolellinen valikointi ja perinteiset valmistusmenetelmät takaavat osaltaan korkean laadun ja mahtavan maun.

Puhdistamion oliiviöljy on peräisin Länsi-Kreetan auringonpaahteisilta, luomusertifioiduilta oliiviviljelmiltä. Tähän luksusluokan oliiviöljyyn käytetyt, kreetalaiset Koroneiki-oliivit kerätään hellävaraisesti käsin. Kunnianhimoisesti oliiviöljyn tuotannon pitkiin perinteisiin nojaava, torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan – ilman mitään lisättyä tai poistettua.

Puhdistamon ensiluokkainen oliiviöljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmän koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi tässä öljyssä on poikkeuksellisen korkeat ravintoarvot ja uniikki aromi, joka toden totta saa makuhermosi helähtelemään!

Oliivinviljelijöiden ja ympäristön hyvinvointi on sydämen asia. Siihen panostetaankin tämän öljyn tuottaneilla oliiviviljelmillä ainutlaatuisella intohimolla. Koko oliiviöljyn tuotanto pellolta pulloon saakka toteutetaan äärimmäisellä huolenpidolla. Laadun maistat taatusti!

Puhdistamon Premium extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Tämä öljy on luonnon lahja sinulle - testaa ja innostu itsekin!

Oliiviöljyn alkuperämaa: Kreikka (Kreeta)

Lisätiedot

 • EAN: 6430039222335
 • Ainesosat:

  Oliivi*

  * = Luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 g:

  Energiaa / Energi: 3404 kJ / 828 kcal
  Rasvaa / Fett: 92 g
  - josta tyydyttynyttä / varav mättat fett: 13 g
  - josta kertatyydyttymättömät rasvat / varav enkelomättat fett: 73 g
  - josta monityydyttymättömät rasvat / varav fleromättat fett: 6 g
  Hiilihydraatteja / Kolhydrat: 0 g
  - josta sokereita / varav sockerarter: 0 g
  Proteiinia / Protein: 0 g
  Suolaa / Salt: 0 g

 • Alkuperämaa: Kreikka
 • Tuotetyyppi: Oliiviöljy
 • Ominaisuudet: lisäaineeton, luomu, vegaaninen