Eväsrasia, oranssi, pieni, 240 ml

240 ml
Eväsrasia, oranssi, pieni, 240 ml
240 ml
23,75 €
( 98,96 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Mikroaaltouunin ja astiankonepesun kestävä valinta.

Yksityiskohdat

Life Factoryn käyttöä ja katsetta mitä mainioimmin kestävät säilytysastiat sopivat oikein oivallisesti eväsrasioiksi tai ruoan säilytykseen.

Kuljeta nyt helposti raikas ja terveellinen lounas mukanasi tässä nerokkaassa rasiassa, joka toimii myös leivonta- ja paistovuokana!

Lifefactoryn huippusuositut eväsrasiat:
- tuovat iloa ja väriä ruokapöytään – tarjoile nyt murkinasi kauniisti katsetta kestävässä rasiassa, jossa ylijäämäsafkan säilöntä on helppoa kuin heinänteko: lisää vain kansi ja nakkaa annos jääkaappiin!
- säilyttävät myös raikkaat salaatit rapeampana ja tuoreempina pidempään - ne eivät nahistu kuten muovirasiassa tuppaa usein käymään
- mahdollistavat varsin vaivatonta leivontaa ja paistamista haitta-aineettomasti lasivuoassa, joka ei tunnu liukkaalta käsiteltäessä, kiitos todella toimivan silikonisuojan. Tämä silikonisuoja yltää myös vuoan pohjalle, mikä helpottaa sen käsittelyä ja tekee käytön kovilla mm. kivitasoilla helpoksi

Lasiset Lifefactory eväs- tai säilytysastiat silikoonisine suojineen kestävät kuumentamista mikroaaltouunissa, pakastamista ja astianpesukoneessa pesemistä.

Silikoonisuojia ei tarvitse irroittaa pesemisen ajaksi. Sekä lasi- että silikooni suojukset kestävät myös mikroaaltouunissa kuumentamista. HUOM! Rasian kansi tulee poistaa aina uunissa tai mikroaaltouunissa kuumennuksen ajaksi.

Testaa ja tykästy toden teolla! Kansisto on Bisfenoli ja BPS vapaata polypropeenia (PP#5) ja on täten turvallista ruokien säilytykseen.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 240 ml
  • EAN: 0045635971691,045635971691,45635971691,653426667
  • Alkuperämaa: USA
  • Tuotetyyppi: Eväsrasiat, Lasi