Eväspatukka, puolukka-karpalo-nokkonen, 30 g

Eväspatukka, puolukka-karpalo-nokkonen, 30 g
2,99 €
( 99,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta superfood
Tarmoa taipaleellesi pirteästä puhtipatuksta!

Yksityiskohdat

Tää on tykki! Poimi kourallinen punaisia marjoja! Ihanat syysherkut puolukka ja karpalo maistuvat hyvältä ärhäkän nokkosen kanssa. Pirteän makuinen patukka antaa sinulle iloa ja energiaa. Ei sisällä lisättyä sokeria (sisältää luontaisesti sokereita).

Säilytys:

kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna.

Arctic Superfoodsin maukkaissa eväspatukoissa maistuu runsaina ja täyteläisinä makuina puhtaan luontomme kirkkaimmat tähdet: mustikka, puolukka, karpalo ja tyrni. Herkullisen patukan pohja on valmistettu kotimaisista raaka-aineista: porkkanasta, pellavasta ja puhtaasta kaurasta. Makuelämyksen viimeistelevät villiyrtit: nokkonen, kuusenkerkkä ja koivunlehti. Makeuden eväisiin tuo ihana hunaja. Eväspatukat ovat 100% suomalaista käsityötä.

Lapin luonto on täynnä todellisia superkasveja, jotka kasvavat pitkien talvien, ja lyhyiden kesien ansiosta vahvoiksi ja ravintorikkaiksi. Yöttömän yön aurinko, Lapin puhdas luonto ja raikas vesi tekevät niistä myös erityisen maukkaita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430063470023
 • Ainesosat: Ainesosat: Hunaja, porkkana, paahdettu pellavansiemen, gluteeniton kaura, rypsiöljy, puolukka (2,5 %), karpalo (2,5 %), nokkonen (2 %). Sisältää luontaisesti sokereita sekä runsaasti kuitua ja Omeaga-3:a.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia: 1797 kJ (430 kcal)
  Rasva 22 g
  tyydyttynyt rasva 1,8 g
  Hiilihydraatti 46 g
  Sokerit 35 g
  Kuitu 11 g
  Proteiini 6,6 g
  Suola 0,13 g
  Omega-3-rasvahapot 4 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood