Eteerinen öljy, muskatellisalvia, 10 ml

Eteerinen öljy, muskatellisalvia, 10 ml
14,95 €
( 1 495,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen

Monipuolinen apu taipalleellesi!

Yksityiskohdat

Voimakas salviaöljy terävöittää aisteja, parantaa muistia ja helpottaa väsymystä. 

Eteerinen salviaöljy on erinomainen vaihdevuosihikoiluun. Se kohottaa verenpainetta ja parantaa verenkiertoa.

Salviaöljy laukaisee lihaskramppeja, joten sopii mainiosti kipeiden lihasten hierontaan (laimennettuna).

. Salvia sopii myös psoriasiksen, haavojen sekä ihottumien hoitoon. 

HUOM! Yliannosteltuna salviaöljy voi vaurioittaa keskushermostoa. Ei sovi raskaana oleville, epileptikoille eikä korkeaa verenpainetta poteville.

Käyttöohje - Miten käyttää eteerisiä öljyjä:

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja: Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin.

Suihku tai kylpy: Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 - 20 minuuttia.

Vartaloöljy: Lisää mieltymyksesi mukaan muutamia (1-2) tippoja eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (n. 5ml) neutraalia ihonhoitoöljyjä (esimerkiksi jojobaöljy tai viinirypäleen siemenöljy) Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi.

Sauna: Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä.

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys: Lisää 2 - 3 tippaa eteeristä öljyä 1 - 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä.

Pyyhehauteet: Iholle asetettaviin kylmiin tai lämpimiin pyyhehauteisiin käytetään 1-2 tippaa eteeristä öljyä kostutettuun pyyhkeeseen tiputettuna. Voit tehdä myös öljyhauteen esim. kasvoille (1-2 tippaa 5ml kohti perusöljy) asettaen kosteat pyyhkeet päälle.

Öljyparfyymi: Käytä parfyymin tapaan - tosin vain hyvin vähän - ranteeseesi ja korvan taustaasi. Tee tällöin laimennus esim. jojoba-öljyyn (10-20 tippaa eteeristä öljyä 10 ml kohti). Eteeristä öljyä voi käyttää myös sellaisenaan muutaman pisaran vaatteille, ei silkille. Värilliset eteeriset öljyt kuten patsuli ja mandariini voivat jättää väritahroja.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050008246
  • Ainesosat: Salvia Sclarea Oil
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Eteeriset öljyt
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, vegaaninen