Essential Orange- raakasuklaa, 50 g

Essential Orange- raakasuklaa, 50 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Pirteän pehmeä suklaanautinto!

Yksityiskohdat

Conscious Essential Orange käsintehty raakasuklaa, johon on lisätty mandariini- ja appelsiiniöljyä. Kaakaopitoisuus vähintään 50%. Tämä suklaa on loistavan taivaallinen ja rauhoittava sekoitus appelsiinin makua, pehmeyttä ja suklaan kermaisuutta.

Luontaisesti makeutettu agavemehulla. Matala glykemiaindeksi (GI) ja glykemiakuorma (GL), joten se soveltuu hyvin myös diabeetikoille.

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060153350020
  • Ainesosat: Ainesosat: Kaakaopitoisuus vähintään 50%, kaakaovoi, agavemehu, kaakaojauhe, kookosvoi, villi Johanneksen Leipäpuu (Carob), vähäinen määrä mandariini- ja apelsiiniöljyä, kaneli, Himalajan suola.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen