Regulat Pro -ravintolisä, 350 ml

Regulat Pro -ravintolisä, 350 ml
59,95 €
( 171,29 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Hyvinvointivalmisteiden ehdoton ykkönen!

"Varsinkin syksyn kynnyksellä suosittelen kaikille todella lämpimästi Regulat-entsyymijuomakuuria! Yksi pullokin auttaa virkistymään ja nostamaan immuniteettia - ja muutama lisää niin huomaat varmasti eron entiseen. Aluksi saattaa tulla puhdistusoireita, kun kuonat lähtevät liikkeelle, mutta pian ravintoaineiden paremman imeytyvyyden myötä olo virkistyy. Lapsillekin annan kuureina puolikkaita annoksia. Kokeile myös tehdä iholle liuos, joka auttaa erinäisiin iho-ongelmiin."

- Susanna

”Ihan mieletön tonic kenelle tahansa! Regulatista apua ovat saaneet kymmenettuhannet ihmiset."

- Kati

"Jos pitäis yksi tuote valita meidän kaupasta, niin se olisi Regulat. Se toimii esim. lisäämään energisyyttä. Kun aurinkoa näkyy nyt syksyllä enää harvemmin, niin ostin jälleen tätä "aurinkoa pullossa" fiiliksen ja  aineenvaihdunnan parantajaksi. Olo on mitä mainion!"

- Mikko

”Regulat-entsyymijuoma on hyvä valinta moneen ongelmaan! Jokaisen kropan ylin ystävä! Tehokas myös ihonhoidossa!“

- Heidi

"Vuoden alkajaisiksi on hyvä boostata kehoa laadukkaalla entsyymijuomalla, jotta saa hyvän startin uuteen elinvoimaiseen vuoteen :)"

- Jonna

Yksityiskohdat

Regulat on huikean suuren suosion saavuttanut luomuaineksista loihdittu, hyvää oloa monipuolisesti buustaava ravintolisä, joka tukee elimistön toimintoja. Lukuisat Ruohonjuurenkin asiakkaat melkeinpä vannovat Regulatin nimeen - eikä lainkaan syyttä!

Laadultaan ensiluokkainen Regulat valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointi-menelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä), jossa seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Fermentointiprosessien aikana kasveista peräisin olevat ravintoaineet pilkkoontuvat pieniksi, helposti imeytyviksi partikkeleiksi. Yhden pullon valmistukseen käytetään korillisen verran raaka-aineita.

Regulatin terveyttäsi tukevat, positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa energian ja elinvoimaisuuden lisääntymisenä.

Vinkki: Regulatia voit mainiosti käyttää myös ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa.

Näin käytät Regulatia sisäisesti & Regulatin annostus:
Nauti noin 10 ml Regulat-valmistetta aamulla ennen aamiaista ja illalla laimentamattomana. Ota Regulatisi mielellään tyhjään vatsaan ja pidä sitä suussa hetki ennen nielemistä. Voit myös laimentaa Regulatia esimerkiksi puoleen lasilliseen vettä tai mehua.

Näin käytät Regulatia ulkoisesti:
Laimenna Regulat-valmistetta suhteessa 1:1 veteen ja valele useampi kerta päivässä hoidettavalle alueelle. Testaa ja totea teho!

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Regulatin Vuoden 2013 Terveystuotteeksi.

Regulatista on tullut valtavasti positiivisia kuluttajapalautteita viimeisen vuoden sisään. Regulatin avulla saat elinvoimasi valloilleen ja lisätarmoa taipaleelle! Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten hyttysen pistoihin, kutinaan, kuivuuteen ja hiertymiin.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Kehon entsyymitoiminnasta yleisesti. Mitä ihmettä entsyymit ovat?

Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja. 

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan? No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti. 

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi! 

Lisätiedot

 • EAN: 4260084345282,4260084346029
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Vettä, sitruunoita*, taateleita*, viikunoita*, saksanpähkinöitä*, kookospähkinöitä*, sipulia*, soijapapuja*,glyseriiniä*, selleriä*, pavunituja*, artisokkaa*, acerola-uutetta (17,5% Vit.C)*, herneitä*, hirssiä*, mausteita*, kurkumaa*,sahramia*
  *=luomulaatua

  Ravintosisältö / 100 ml
  Energiaa, 92,4 kJ / 21,4 kcal
  Proteiinia, 0,3 g
  Hiilihydraatteja, 5,1 g
  - josta sokeria, < 0,1 g
  Rasvaa, < 0,1 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja, < 0,1 g
  Ravintokuituja, < 0,1 g
  Natriumia, 0,01 g
  C-vitamiinia, 61,25 mg (76,5 %*)
  * = %-osuus vuorokautisesta saantisuosituksesta
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen