Energiasmoothieaines, 150 g

Energiasmoothieaines, 150 g
15,95 €
( 106,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Herkulllinen energiaa antava supersmoothiejauhe kaikenikäisille!

“Näppäräkäyttöinen ja huisin herkullinen smoothiejauhe! Tämä jauhe on sinulle, joka haluat saada mm. kurkuman terveyshyödyt herkullisesti. Energisoiva, kauniin keltainen jauhe peittää haastavanmakuisen kurkuman ihanan hedelmäisesti. Mehuun sekoitettuna tämä maistuu myös lapsille! Tällä smoothiella lähtee päivä käyntiin aurinkoisesti!

- Mari

Yksityiskohdat

Puhdistamon Energiasmoothie on helppokäyttöinen ja piristävä supersmoothiejuoma kaikenikäisille, myös lapsille. Se on hyvänmakuinen energiaa antava kauniin keltainen jauheseos, josta sutjakka supersmoothie valmistuu näppärästi kahdessa minuutissa.

Hormonitoimintaa kaikilla tasapainoittava maca, antioksidanttirikas C-vitamiinipommi tyrni sekä vahvistava antioksidanttinen kurkuma pitää huolen siitä, että luontaista energiaa riittää koko päiväksi!

- Aidosti terveellinen ja energisoija ilman stimulantteja
- Erittäin hyvänmakuinen - vaikka pelkkään veteen sekoitettuna!
- Sisältää runsaasi myös beetakaroteenia, joka syventää ihon rusketusta sekä suojelee ihosoluja UV-säteiden vaikutuksilta

Käyttö:
Jauheseos sekoitetaan veteen, mehuun tai tehdään pirtelöksi, annetaan hetki turvota jos halutaan paksumpi koostumus.

Tämä smoothieaines sisältää macaa, joka on Superfood isolla ässällä! Mahtava maca saa toden totta elinvoimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonituoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi. Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda!

Annostus: 1/2 tl - 1 rkl päivässä esimerkiksi smoothieseen sekoitettuna.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039221475
  • Ainesosat: Ainesosat: Mangojauhe, tyrnikokomarja­jauhe kuivattu, ruusunmarjamehu­rae, porkkanajauhe, macajauhe, psylliumjauhe, acerolamehu­jauhe, kurkumiini, piperiini
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Smoothiet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen