Energia-ruusunjuuri-nokkoshunaja, 100 ml

Energia-ruusunjuuri-nokkoshunaja, 100 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon maakunta
Suu makeaksi ja voimaa vartaloon!

Yksityiskohdat

Tekeekö mielesi makeaa, etkö pääse kauaksi karkkipurkilta? Kinuaako lapsi karkkia? Kaipaatko pientä energialisää ennen treeniä? Tässäpä Sinulle fiksu valinta, joka auttaa pötkimään pitkälle!

Energia ruusujuuri-nokkoshunajasta saat nopeasti imeytyvää, vatsaystävällistä energiaa ja samalla suun makeaksi.

Ruusujuuri, hunaja ja nokkonen ovat oivallinen yhdistelmä antamaan lisävirtaa kiireiseen päivään. Lapsetkin tykkäävät!

Energia ruusujuuri-nokkoshunaja on koostumukseltaan sama kuin Energia-hunajashotti, mutta riittoisampi vaihtoehto kotikäyttöön.

Annostus:
Tarpeen mukaan päivittäiseen käyttöön. Ei sovi alle 1-vuotiaille.

Käyttö:
Nauti sellaisenaan lusikalla suoraan purkista tai lisää esim. teehen, jogurttiin, puuroon tai smoothieen.

Alkuperä:
Energia-hunajan herkkuhunaja on kotimaista kukkaishunajaa. Ruusujuuri on peräisin pienviljelijöiltä Rovaniemeltä ja Kemijärveltä.

Tämä tuote sisältää ruusujuurta. Pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea) tukee hermostoa ja kognisiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin.

Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ruusunjuurtakaan sisältävä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055010145
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kotimainen raakahunaja, ruusujuuri, nokkonen, kasviglyseroli
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, maakunta