Puhti-hunajashotti, 15 g

Puhti-hunajashotti, 15 g
1,95 €
( 130,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon maakunta superfood
Hunajainen energiabuustaus helposti

Yksityiskohdat

Eikö tossu nouse? Meinaako meno hyytyä? Huuda vain meikäläinen apuun! Minulla on kavereina hunaja, nokkonen ja ruusujuuri, joka on muuten sellainen tiimi, että kivien ja kantojen on syytä antaa tietä!

Hunajasta saan energiaa ja se pitää myös pöpöt loitolla. Ruusujuuri antaa buustia korvien väliin ja lihaksistoon. Nokkonen vahvistaa vertani. Annan elimistöösi tasaisesti, nopeasti ja helposti imeytyvää luonnollista energiaa.

Ota Energia-hunajashotti avuksesi esimerkiksi kun

* tarvitset energiaa liikuntasuoritukseen tai muuhun fyysiseen aktiviteettiin
* tunnet flunssan oireita
* vatsasi ei kestä teollisesti valmistettuja tuotteita
* kaipaat luonnonmukaista makeaa tai makeutusta


Helppo käyttää: nauti sellaisenaan ennen liikuntasuoritusta ja sen aikana tai silloin, kun kaipaat pikaista energiashottia. Normaaleista energiageeleistä poiketen, et tarvitse välttämättä edes vettä kyytipojaksi. Voit myös sekoittaa veden ja suolan kanssa luonnolliseksi urheilujuomaksi.

Luonnonmukainen energiageeli: oletko koskaan tarkastanut käyttämäsi urheilugeelin ainesosat? Me olemme ja siksi kehitimme oman luonnollisen ja vatsaystävällisen energiageelin. Hunajashotissamme ei ole mitään ylimääräistä vaan hunajaa antamassa energiaa, ruusujuurta lisäämään kestävyyttä ja nokkosta vahvistamaan sinua. Lisäksi hunajashotti sisältää pienen määrän luonnollista kasviglyserolia, jonka ansiosta kasvien vesi- ja rasvaliukoiset voima-aineet antavat sinulle uutta tehoa.

Kotimainen hunajavalmiste: me uskomme, että parhaat raaka-aineet löytyvät puhtaasta suomalaisesta luonnosta. Siksi emme käytä luontaistuotteissamme ulkomailta tuotuja kasveja emmekä hunajaa.

Tämä tuote sisältää ruusujuurta. Pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea) tukee hermostoa ja kognisiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin.

Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuotei ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055010008
  • Ainesosat: Ainesosat: Suomalainen hunaja, nokkonen, ruusujuuri, kasvisglyseroli

    Energiasisältö 35 kcal.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: laktoositon, maakunta, superfood