Elinvoima-viherjauhe, 215 g

Elinvoima-viherjauhe, 215 g
21,95 €
( 102,09 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon superfood vegaaninen
Vireyttä ja elinvoimaa viherjauheesta!

Yksityiskohdat

Bioteekin Elinvoima Viherjauhe on kasvijauheita sisältävä ravintolisä, joka antaa puhtia päivääsi terveellisellä tavalla.

Tämän tuotteen sisältämä, huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään. Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä! Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Tämän tuotteen sisältämä nokkonen on luonnon vanttera voimakasvi. Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Tämän tuotteen sisältämä latva-artisokka edistää painonhallintaa ja tukee maksan toimintaa edistäen siksi kuona-aineiden poistumista kehosta.

Käyttötarkoitus:

• Kasvisten riittävän saannin turvaamiseen, luonnollinen ja ravintorikas ripoteltava lisä ruokavalioon.

Sopivuus erityisruokavalioihin:

• Sisältää vehnänorasta
• Saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

Annostusohje:

1–2 ruokalusikallista 1–2 kertaa päivässä veteen, mehuun tai smoothieen sekoitettuna. 1 rkl (15 ml) = n. 8 g

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6413620600224
  • Ainesosat: Ainesosat:

    Omenakuitu, nokkonen, porkkana, herne, peltokorte, purjo, parsakaali, latva-artisokka, spirulinalevä, vehnänoras, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

    Sopivuus erityisruokavalioihin: Sisältää vehnänorasta, Saattaa sisältää jäämiä gluteenista.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Viherjauheet
  • Ominaisuudet: laktoositon, superfood, vegaaninen