Elderberry Syrup, 120ml, 100 ml

Elderberry Syrup, 120ml, 100 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Hengitysteiden ylin ystävä buustaa myös vastustuskykysi kukoistamaan!

Yksityiskohdat

Elderberry syrup on yskänlääkkeen tapaisesti nautittava, luomulaatuinen luonnontroppi - ja toden totta hengitysteiden ylin ystävä. Pukka -sarjan huippulaadukas "yskänsiirappi" buustaa myös vastustuskykysi kukoistukseen.

Terhakoittavina tehoaineina komeilevat mm. seljanmarjatiiviste, timjami, anis, lakritsinjuuri ja manukahunaja. Testaa ja totea teho!

Antioksidanttisesti vaikuttava seljanmarja buustaa vastustuskykysi kukoistukseen ja tekee hyvää hengityselimistön terveydelle.

- elderberry syrup on tiiviste (6:1) ja turvallinen koko perheelle
- käyttöohje: nauti elderberry-siirappia kahden viikon kuureissa (kuurin pituus voi tosin olla maksimissaan yksi kuukausi)
- säilytetään avattuna jääkaapissaHuomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060229011657,5065000523893
  • Ainesosat: Ainesosat: Iso-Britannia - Kasvipohjainen glyseriini*, seljanmarjamehutiiviste 6:1* 15%, manuka-hunaja 14+* 10%, timjaminlehtitinktuura* 7.5%, aniksensiementinktuura*, lakritsanjuur tinktuura*, piparjuuritinktuura*, trikatu (inkivääri 0.4%, mustapippuri, pitkäpippuri) tinktuura*, piparminttu eteerinen öljy*, alkoholi w/v <1.2%*.
    * = luomulaatuinen
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Siirapit
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu