Elderberry Syrup, 120ml, 100 ml

Elderberry Syrup, 120ml, 100 ml
16,95 €
( 169,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu
Hengitysteiden ylin ystävä buustaa myös vastustuskykysi kukoistamaan!

Yksityiskohdat

Elderberry syrup on yskänlääkkeen tapaisesti nautittava, luomulaatuinen luonnontroppi - ja toden totta hengitysteiden ylin ystävä. Pukka -sarjan huippulaadukas "yskänsiirappi" buustaa myös vastustuskykysi kukoistukseen.

Terhakoittavina tehoaineina komeilevat mm. seljanmarjatiiviste, timjami, anis, lakritsinjuuri ja manukahunaja. Testaa ja totea teho!

Antioksidanttisesti vaikuttava seljanmarja buustaa vastustuskykysi kukoistukseen ja tekee hyvää hengityselimistön terveydelle.

- elderberry syrup on tiiviste (6:1) ja turvallinen koko perheelle
- käyttöohje: nauti elderberry-siirappia kahden viikon kuureissa (kuurin pituus voi tosin olla maksimissaan yksi kuukausi)
- säilytetään avattuna jääkaapissa

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060229011657,5065000523893
  • Ainesosat: Ainesosat: Iso-Britannia - Kasvipohjainen glyseriini*, seljanmarjamehutiiviste 6:1* 15%, manuka-hunaja 14+* 10%, timjaminlehtitinktuura* 7.5%, aniksensiementinktuura*, lakritsanjuur tinktuura*, piparjuuritinktuura*, trikatu (inkivääri 0.4%, mustapippuri, pitkäpippuri) tinktuura*, piparminttu eteerinen öljy*, alkoholi w/v <1.2%*.
    * = luomulaatuinen
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Siirapit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu