Hae vuoden 2017 Ruohonjuuri-apurahaa tai ehdota palkinnon saajaa

 

Oletko sinä etsimämme maailmanparantaja? Hae Ruohonjuuren apurahaa – tai ehdota Ruohonjuuri-palkinnon saajaa!

Ruohonjuuri-rahasto jakaa tänäkin vuonna palkinnon ja apurahoja kehitys- ja tutkimushankkeille, innovaatioille ja toimintaan, jotka edistävät energian ja raaka-aineiden viisasta käyttöä, luonnon kanssa tasapainossa olevan yhteiskunnan kehittämistä sekä maapallon luonnonvarojen oikeudenmukaista käyttöä.

Suomen 100-vuotisjuhlavuonna hakemuksia toivotaan erityisesti opiskelijoilta, oppilaitoksilta sekä opinnäytetöiden tekijöiltä.

Ruohonjuuri-palkinnon suuruus on 5 000 euroa. Apurahat ovat vähintään 1 000 ja enintään 5 000 euroa. Palkinnon tai apurahojen saajat voivat olla yksityisiä henkilöitä, yhteisöjä, työryhmiä tai kansalaisliikkeitä. Ruohonjuuri-palkintoa ei voi itse hakea, mutta yksityiset henkilöt tai yhteisöt voivat esittää palkintoa myönnettäväksi rahaston tarkoituksen mukaisesta mittavasta työstä tai saavutuksesta. Samaan hankkeeseen tai saajalle voi joko esittää palkintoa tai hakea apurahaa.

Ruohonjuuri Oy:n hallitukselle osoitetut Ruohonjuuri-palkinnon esitykset ja apurahojen hakemukset pyydetään toimittamaan maanantaihin 4.9.2017 klo 16 mennessä Ruohonjuuri Oy:n toimistoon (Salomonkatu 17 B, 00100 Helsinki tai sähköpostitse: hallinto@ruohonjuuri.fi).

Ohessa linkki apurahan ja palkinnon myöntämisperusteisiin sekä hakemuslomakkeeseen. Hakemus tulee täyttää tietokoneella ja tulostaa sitten allekirjoitettavaksi.

Palkinnot jaetaan Ruohonjuuren juhlaseminaarin yhteydessä lokakuussa.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Tuulikki Markkula, puh. 040 516 5641, tuulikki.markkula@ruohonjuuri.fi
Toimitusjohtaja Arto Ranta-aho, puh. 050 373 0330, arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi
Hallituksen jäsen Laura Räsänen, puh. 050 438 9795, laura.rasanen@ruohonjuuri.fi