Voimaruoka ja Ruohonjuuri etsivät Suomen ensimmäistä Breakfast Bowl-taituria!

Tammikuussa kaivetaan aamiaiskulhot kaapeista, päästetään mielikuvitus valloilleen ja loihditaan Suomen upeimmat ja herkullisimmat Voimaruoka Breakfast Bowlit! Kisa käynnissä 9.1.-9.2.

Voimaruoka Brekkie Bowl

Suomen ensimmäinen Breakfast Bowl -taituri – oletko se sinä?

Tammikuussa 2018 Voimaruoka ja Ruohonjuuri etsivät Suomen ensimmäistä Breakfast Bowl -taituria! Kilpailuaika on 9.1.-9.2.

Maailmalla suureen suosioon nousseet supertrendikkäät breakfast bowlit aloittavat aamun terveellisemmällä tavalla.

Brekkie bowlin loihtimisessa vain mielikuvitus on rajana! Käytä pohjana Voimaruoka Wholefood 360 proteiinisekoitusta sekoitettuna esimerkiksi rahkaan, jugurttiin tai tuorepuuroon. Näin saat bowliin riittävästi proteiinia, kuituja vatsalle  ja hyviä rasvoja. Koristele annos hedelmillä, marjoilla, siemenillä… mikä parhaalta tuntuu. Tässä aamiaisessa ei ole oikeita tai vääriä reseptejä!

Osallistu kilpailuun ja voita upeita palkintoja!

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja kokoa unelmiesi Voimaruoka Brekkie Bowl Wholefood 360 -seoksesta! Näin osallistut kilpailuun:

1.  Suunnittele herkullinen ja mielikuvituksellinen Voimaruoka Breakfast Bowl, jossa pohjana tulee käyttää Voimaruoka 360 Wholefood proteiinisekoitusta. 

2. Nimeä valmis annos, nappaa luomuksesta kuva ja lataa kuva Instagramiin hashtagilla #voimaruokabrekkiebowl
3.  Käy äänestämässä tykkäämällä omaa suosikkiasi Instagramissa @voimaruoka-tilillä. Oman teoksen äänestäminenkin on sallittua. Muista ohjata myös ystävät ja perheenjäsenet äänestämään omia suosikkejaan. 

4.  Kolme eniten tykkäyksiä saanutta annosta pääsevät finaaliin, jossa voittajan valitsee nimetty raati. Raadin puheenjohtajana toimii Vappu Pimiä.

5. Palkintoina kisassa on mm. Wilfa tehosekoitin sekä tuotepaketteja ja lahjakortteja Ruohonjuuren myymälöihin. Palkintojen yhteisarvo on n. 700 €.

Voittaja valitaan helmikuun lopussa. Kilpailussa palkituille ilmoitetaan palkinnoista henkilökohtaisesti.

Lue lisää ja osallistu!