Väritä ruokasi! Rawnice-jauheet ovat ilo silmälle ja ravintorikas ripoteltava

Ruohonjuuren hyllyille tulvahti jokunen aikaa sitten varsin värikylläinen katras vekkuleita superfoodeja Rawnice-nimellä paiskattuina. Tutustu ja innostu itsekin!

Rawnice-jauheet

– Suurin osa terveysbrändeistä on tehty pienelle joukolle ihmisiä – heille, joille karkit, kalja ja mässypäivät ovat tabu. Samaan aikaan Instagram tulvii kuvia harmonisista joogatyypeistä pitelemässä täydellisesti manikyroiduissa käsissään kookospähkinöitä, jossain Aasian auringon alla. Tämä on mielestämme niin kliseistä ja tylsää, että me tahdoimme tehdä hommat aivan toisin, ruotsalaisen Rawnice– yrityksen perustaja Helene Arvidsson kertoo.

– Kuvittele, että heräät ankeassa kankkusessa lauantaiaamuna, eikä yhtään mikään kiinnosta. Kun mieli mataa maata myöten, tarvitaan hiukan taikapölyä! Pikkuripaus “ihmejauheitamme” muuttaa joka-aamuisen kaurapuuron astetta hehkeämmäksi ja tuo väriloistollaan iloa elämään varsin vaivattomalla tavalla.

Rawnice-tuotteet onkin tarkoitettu ihmisille, jotka tahtovat vähän väriä elämäänsä – vaikkeivät kaikilla valinnoillaan kenties täydellisen terveellistä elämäntapaa saavuttaisikaan.

Rawnicen tarina alkoi aikoinaan pinkistä pitaijajauheesta, jolla ryyditetyt herkut näyttivät ihanilta Instagramissa. Pinkkiä pitaijajauhetta ei kuitenkaan ollut Skandinaviasta saatavilla, niinpä Helene Arvidsson alkoi sitä metsästää – ja varsin suosiollisella menestyksellä.

– Rawnicen tarkoitus on on tuoda maailman värikylläisimpiä ihanuuksia ihmisten ulottuville. Maailma on pullollaan fantastisia värejä, syötävässä muodossa, mikset sinäkin nappaisi niitä hyvinvointisi tueksi?

Rawnice pinkki pitaija-jauhe

Pinkki pitaija kestää sekä katsetta että käyttöä!

Pakastekuivattu pitaija (dragon fruit) on pinkki piristys ravintoasi rikastuttamaan. Tämä jalo jauhe on ilo silmälle – ja ravintorikas ripoteltava!

Pakastekuivattu pitaijajauhe on luonnolliselta väriltään niin pinkkiä, että melkein silmiin sattuu! Tuoreeltaan pakastekuivatussa pitaijajauheessa kaikki arvokkaat ravintoaineet ovat visusti tallella ja se on valmistettu dragon-hedelmästä – mitään siihen lisäämättä ja mitään siitä pois ottamatta.

Osta tästä >>

Rawnice sininen spirulina

Sininen spirulina + Instagram ne yhteen sopii!

Sähkönsininen viettelys saa vängän värinsä spirulinan phytosyaniinista (Arthrospira Platensis Spirulina).

Sininen spirulina värjää aisteja hivelevän kauniiksi niin smoothiet, vanukkaat kuin leipomuksetkin. Sininen spirulina sopii mitä mainioimmin myös heille, jotka ovat joutuneet pitämään nenistään kiinni juodessaan ”tavallisella” eli väriltään vihreällä spirulinalla ryyditettyjä juomia. Maultaan tämä sininen spirulina on todella neutraalin makuista – se sopii myös perinteisen spirulinan vahvaa aromia vierastaville.

Visuaalisesti huikaiseva, syvänsininen spirulina on 100% luonnollinen ja vegaaninen valinta, joka ei juuri maistu miltään. Ravitsemuksellisesti myös tämä spirulina on terveyttä tulvillaan – esimerkiksi antiokdisantteja pullollaan.

Lisää siis teelusikallinen sinistä spirulinaa smoothieesi tai kippaa sitä vaikkapa nuudeliannokseesi! Vain taivas (jos sekään) on rajana tämän mahtispirulinan luovalle käytölle! Sinisen spirulinan kanssa mahdotonkin muuttuu mahdollisesti – testaa ja innostu itsekin!

Osta tästä >>

Rawnice syötävä aktiivihiili

Aktiivihiili on monikäyttöinen tuttavuus – ja pikimustaksi värjäävä viettelys!

Welcome over to the dark side! Elintarvikelaatuinen, syötävä aktiivihiili (Activated Bamboo Charcoal) on väriltään jopa mustempaa kuin ex-kumppanisi sielu!

Elintarvikelaatuinen aktiivihiili valmistetaan 100 % luonnollisesti poltetusta bambusta. Aktiivihiilen avulla teet valkoisesta mustaa ihan käden käänteessä!

Syötävä aktiivihiili ei maistu millekään, joten sen isoin anti on juurikin voimakkaasti värjäävä ominaisuus.

Toki tunnettua on, että aktiivihiilen nauttiminen on suosittua on detox-kuureista ja kehon puhdistuksesta kiinnostuneiden keskuudessa.

Vinkki: Sekoita pieni ripaus aktiivihiilijauhetta, sitruunamehun ja inkiväärin kanssa shottilasissa – ja kietaise komeus kitusiisi! Vaikka olosi olisikin ollut kuin olmilla, huomaat voimien palaavan kehoosi – ja kroppasi tuntuvan entistäkin ehommalta!

PS: Mikään ei estä tekemästä tällä aktiivihiilijauheella hampaidenvalkaisu- tai kasvonaamiohommia! Voit myös lisätä aktiivihiilijauhetta oil pulling-öljyysi ja buustata siten öljypurskuttelun hampaita valkaisevia ominaisuuksia uuteen uloittuvuuteen!

Osta tästä >>

Rawnice Dunaliella Salina

Dunaliella Salina saa auringon paistamaan risukasankin perukoille!

Väriltään sävähdyttävän oranssi on tämä mieletön mikrolevä! Ravinteikas Dunaliella Salina (Micro Algea) värjääkin varsin viehättäväksi niin smoothiet kuin vaikkapa vanukkaatkin!

Ravinteikkuutensa ansiosta kovasti kehuja kerännyt Dunaliella Salina on beetakaroteenia pullollaan. Voit siis varsin vaivattomasti säästää tuhansien porkkanoiden elämät nauttimalla tätä mieletöntä mikrolevää 1-2 teelusikallista päivässä! Nappaa siis Dunaliella Salina sisäiseksi sankariksesi ja matkaa tukka putkella kohti ääretöntä – tai sen yli!

Dunaliella Salinan sykähdyttävän oranssi väri saa taatusti sisäisen aurinkosi paistamaan – ulkona väijyvästä säästä huolimatta. Kaliforniankin kauniit auringonlaskut mieleen tuova oranssi viettelys maistuu ruusunmarjan ja matchan sekoitukselta – eli ei ollenkaan hullummalta!

Lisää Dunaliella Salina-jauhetta smoothieihin, kakkutaikunoihin, vanukkaisiin tai kuorrutteisiin – oivallisesti sen ominaisuudet tulevat esille myös esimerkiksi aamiaiskulhoja koristeltaessa.

Osta tästä >>

Rawnice siniherneenkukkajauhe

 Tee ”taikuutta” ja rikasta ravintoasi siniherneenkukkajauheen avulla!

Visuaalisia iloja ilmoille kirvoittaa purppuranturkoosi siniherneenkukkajauhe, joka on valmistettu kuivatusta ja jauhetusta siniherneen kukasta (Butterfly Pea)

Taikavinkki: Siniherneenkukkajauhe on ilo silmälle ja makunystyröille. Tuo ”taianomainen” puhtipulveri vaihtaa näyttävästi väriään, kun siihen sekoittaa sitruuna- tai limemehua.

Antioksidanttirikas siniherneenkukkajauhe taistelee rinta rottingilla Sinun puolellasi vapaita radikaaleja vastaan!

Siniherneenkukkajauheen avulla väsäät murkinoista aisteja hiveleviä väriviettelyksiä – ja samalla rikastat ravintoasi terveellisempään suuntaan. Vegaaninen siniherneenkukkajauhe onkin noussut Ayurvedan pohjalta ponnistavien, ihon, silmien ja hiusten hyvinvointia arvostavien ihmisten keskuudessa suureen suosioon ravintorikkautensa ansiosta. Myös kollageenin tuotantonsa buustaamisesta kiinnostuneet ovat ottaneet siniherneenkukkajauheen avosyliin ruokavaliotansa rikastuttamaan.

Siniherneenkukkajauhe on luonnollinen, kofeiiniton tarmontuoja, joka taikoo kroppasi täyteen positiivista energiaa!

Siniherneenkukkajauhe on peräisin Thaimaan villeistä viidakoista, joissa luonnonmukaisesti kasvatetuista siniherneen kukista vain kaikkein parhaimmat on hellävaraisesti kuivattu ja jauhettu – Ruohonjuurenkin asiakkaiden iloksi ja hyödyksi.

Siniherneenkukkajauheen käyttö:

Kaada mukiin kuumaa vettä ja pirskauta sinne luomusitruunasta mehua joukkoon. Lisää sekaan teelusikallinen siniherneenkukkajauhetta – ja saat aikaan ”taikuutta” ihan käden käänteessä! Kukkea kulauteltava vaihtaa väriä sinisestä purppuraksi ihan silmiesi edessä. Testaa ja innostu itsekin!

Siniherneenkukkajauhe sopii mitä mainioimmin myös vaikkapa pastan värjäämiseen – tai ihan minkä vaan herkun värittämiseen entistäkin ehommaksi!

Osta tästä >>

Osta Rawnice-jauheet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>