Valloita Ruotsin markkinat – tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

Mieliikö yrityksesi Ruotsin markkinoille? Ruohonjuuri on jo Ruotsissa - ja kohta myös Sinun yrityksesi!? Tarjoamme nyt esimerkiksi show- room:iksi sopivaa pop up-liiketilaa Tukholman ydinkeskustassa sijaitsevan Happy Food Store -myymälämme yhteydestä.

Mieliikö yrityksesi Ruotsin markkinoille? Ruohonjuuri on jo Ruotsissa – ja kohta myös Sinun yrityksesi!? Tarjoammekin nyt esimerkiksi showroom:iksi sopivaa pop up-liiketilaa Tukholman ydinkeskustassa sijaitsevan Happy Food Store -myymälämme yhteydestä.  

Pienillä kustannuksilla, riskittömästi ja helposti eteenpäin – Ruotsin markkinoiden testaaminen ei ehkä koskaan ole ollut näin vaivatonta!  Tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä!

Etsimme nyt seikkailunjanoista, vastuullista liiketoimintaa harjoittavaa yritystä Happy Food Store-myymälämme tiloihin Tukholman ytimeen. Pop up-liiketilan koko on 20 m2, jonka lisäksi tarjoamme pienen varastotilan sekä osuuden näyteikkunasta Sveavägen 22 -osoitteessa sijaitsevassa myymälässämme.

Haluatko kansainvälistyä ja rakentaa tulevaisuuden menestystarinaa? Nyt siihen on mitä mainioin tilaisuus! Ota yhteyttä 31.8. mennessä, niin jutellaan lisää!

Lisätietoja antaa: Topias Nieminen, Ruohonjuuren kehityspäällikkö p. 050- 444 0207, topias.nieminen@ruohonjuuri.fi

Happy Food Store-myymälästämme saa lisätietoa osoitteesta: https://www.happyfoodstore.se/