tyopaikat

Työpaikat

Oikein oivallista, että Ruohonjuuri työpaikkanakin kiinnostaa Sinua!

Tarjolla on draivikas, monipuolinen työpaikka kasvavan ja innovatiivisen yrityksen palveluksessa – sekä samalla hieno tilaisuus edistää hyvinvointia ja levittää Ruohonjuuren iloa ja elinvoimaa osaavan henkilökunnan kanssa. Henkilökunnalle syksyllä 2017 teetetyssä kyselyssämme lähes 95% suosittelisi Ruohonjuurta työpaikkana ystävilleen!

Ruohonjuuri Oy työllistää jo 180 osa- ja täysiaikaista työntekijää. Työtehtäviä löytyy tavaranvastaanoton, hyllytyksen sekä myynnin ja asiakaspalvelun saralta. Pääkaupunkiseudulla työllistämme myös kokkeja, kosmetologeja, ravintoasiantuntijoita sekä verkkokaupan työntekijöitä.

Tule mukaan iloiseen, rohkeaan, pilkettä silmäkulmassa olevaan tiimiimme, ja laita meille avoin hakemus.

Avoimeen hakemukseen pääset tätä kautta

”Aloitin työt Kampin myymälässä helmikuussa 2014 ja työskentelen asiakaspalvelutehtävissä. Parasta työssäni ovat ihanat asiakkaat ja tuotteet, joiden parissa voin työskennellä. Saan hyvän mielen ja omantunnon siitä, että myyn ekologisia tuotteita, joiden avulla voin auttaa ihmisiä. Tuoterintamalla tapahtuu paljon. Siksi on hyvä, että voimme testata tuotteita itse. Näin omakohtainen tuotekokemus on helpo jakaa asiakkaille. Ruohonjuuri on joustava työnantaja. On hienoa, että työvuorot voi sopia joustavasti, jotta arki ja muu elämä soljuu.”Maimi

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Myyjä, Raision myymälä