Ruohonjuuri – Turku

Turun Ruohonjuuri palvelee sinua aivan kaupungin ydinkeskustassa Hansakorttelissa, osoitteessa Eerikinkatu 17, 20100 Turku. Kauppakeskus Hansassa sijaitseva myymälämme palvelee myös sunnuntaisin klo 12-18.

Tervetuloa Turun Ruohonjuureen!
Uusi myymälämme sijaitsee Hansakorttelissa entistäkin paremmalla paikalla – meillä on nyt entistäkin laajempi valikoima ja suuremmat tilat.
Monipuolinen ja innostava tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti – tule bongaamaan viimeisimmät uutuutemme! Myymälässämme on aina tarjolla maistiaisia, joiden avulla voit sukeltaa syvemmälle laadukkaiden herkkujemme maailmaan!

Ruohonjuuresta löydät joka kerta jotain uutta ja kiinnostavaa. Myymälässämme on aina tarttuvia tarjouksia ja mukavat myyjämme palvelevat sinua mielellään! Meillä on myös viikoittain esittely- ja tapahtumapäiviä, joista saat tuottajilta ja muilta asiantuntijoilta hyödyllistä lisätietoa tuotteistamme ja niiden käytöstä.

lloisina ja ylpeinä kerromme, että Turun Ruohonjuuresta löytyy kaupungin laajin luonnonkosmetiikkavalikoima ja eniten ravintorikkaita superfoodeja! Saamme maukkaita ja raikkaita, luomulaatuisia tuoretuotteita useita kertoja viikossa, myös huippusuositut raakamaidot saat näppärästi Turun Ruohonjuuresta! PS: Mahtava valikoima kasvissyöjillekin sopivia herkkuja odottaa myös myymälässämme – tule ja ihastu ikihyviksi!

Jussi, Turun Ruohonjuuren myymäläpäällikkö (jussi.karskela@ruohonjuuri.fi)
”Suosikkituotteitani ovat mm. CocoVi:n Marjaisa-marjajauheseos ja Merenneidon pesupähkinät. Lisäksi erityismaininnan ansaistsee CocoVi-sarjan Trail-mix, koska se on erinomainen energianlähde retkeilyyn, vaelluksille tai ihan vain naposteltavaksi.”

Suvi, Turun Ruohonjuuren tuotevastaava:
”Elämä ilman itsensä hemmottelua tuntuu jotenkin ankealta. Onneksi elämä ei käy tylsäksi, koska herkkuhyllymme on laajentunut ihanilla uutuuksilla, Sead&Bean-suklailla, joista löytyy sellaisiakin makuja mitä et muista sarjoista saa. Raakapuolella Pana-suklaat ovat osaltaan aiheuttanut pientä ihastunutta huokailua.. Aamut herkuttelija aloittaa Bionan Villimarjagranola-myslillä jossa on rapeita muromyslikokkareita ja kuivattuja marjoja. Siihen kun lisää omatekoista omenahilloa ja raakamaitoa niin huh kun tulee hyvää!

Kosmetiikkapuoli pursuaa niin paljon kaikkea ihanaa, että on vaikeaa valita lemppariaan. Weledan vartalovoiteet, Flow:n kuorinnat, Laveran kasvovoiteet, Madaran saippuat, Inkuton huulivoiteet, Benecosin meikit. Top10:ssä alkaa olla ahdasta!”

Heidi, asiakaspalvelija:
”Lempituotteitani ovat super ihana Bionan Cashew-tahna, joka kutkuttelee oikein makuhermoja ja Bionan suloiset nallekarkit. Hiustenhoitoaineiden parhautta edustaa Laveran mango-hoitoaine ja pikkusäväyksen saa hiuksiin Mc Urthin hennaväreillä ”

Jonna, asiakaspalvelija:
”Lempituotteitani ovat Pesosen mehiläistarhan propolisuute, Clipperin Omena-inkivääritee, Gran Palomarin espressopavut, Puhdistamon Mintturaakasuklaapatukka, Madaran Yrttideodorantti, Born to bio -sarjan Tropical mango-suihkugeeli ja Benecosin Love your skin -vartalovoide.”

Adina, asiakaspalvelija:
”Suosikkiherkkujani ovat Inspiralin kaalisipsit ja mulperimarjat!”

Henri, asiakaspalvelija:
”Lempituotteitani ovat Puhdistamon spirulinatabletit, Foodin MTC-öljy, Ole hyvä -pesuaineet, Gran Palomar -kahvit, Club Maté -sarjan granaattiomenajuoma.”