Mikä Ruohonjuuri on?

 

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju, jolla on verkkokaupan lisäksi yksitoista myymälää – neljä Helsingissä, kaksi myymälää Espoossa sekä myymälät Turussa, Raisiossa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Ruohonjuuren tavoitteena on tulevaisuudessa viheriöidä entistäkin vehreämpänä ja  avata 1-2 uutta myymälää vuosittain.

Ruohonjuuri on ajan hermolla tiiviisti oleva ja kovaa vaihtia kehittyvä vähittäiskauppaketju, jossa asiakkaan on helppo tehdä fiksuja valintoja – ja nimenomaan vaikuttaa valinnoillaan.

Ruohonjuuren tuotevalikoima koostuu luomuruuasta, superfoodeista, luonnonkosmetiikasta ja parhaimmista terveystuotteista. Tuotetarjontamme kantavana ideana on tarjota monipuolinen ja ajan hermolla oleva valikoima laadukkaimpia tuotteita tukemaan asiakkaidemme hyvinvointia. Ruohonjuuresta löytyy mm. kattava kimara tuotteita, jotka sopivat esimerkiksi gluteenittomaan, vegaaniseen ja raakaruokavalioon.

Asiakaspalvelu on henkilökunnallemme sydämen asia. Ruohonjuuren osaava ja innostunut  henkilökunta tuntee tuotteet ja osaa auttaa asiakkaita valitsemaan itselleen parhaiten sopivat.

Tervetuloa Ruohonjuureen tekemään fiksuja valintoja helposti ja herkullisesti!