Karkkipäivän parhaimmistoa

Kun karkkihammasta kolottaa, kannattaa askeleensa suunnata Ruohonjuureeen. Meiltä löydät monenlaiset terveelliset herkut makeannälkää helpottamaan!

terveelliset herkut

Terveelliset herkut

Hyllymme suorastaan notkuvat terveellisemmästä makeasta, joita voi nautiskella hyvillä mieln. Selvähän se: hyvissä herkuissa ei ole mitään pahaa.

SuperFudgio: Vegaaniset toffeet

Universumin parhaimmiksi maidottomiksi toffeiksikin ylistettyjen Superfudgio-sarjan vegaanisten toffeiden salaisuus on kookosmaitojauhe, joka taikoo makukokemuksesta lempeän täyteläisen.Eritystä näissä “laiskiaistoffeissa” on myös se, etteivät kookossokerilla ja riisisiirapilla makeutetut makuelämykset sisällä ollenkaan valkoista sokeria.

Kehutaan, että SuperFudgioita mutustelemalla saa päivän paistamaan risukasankin perukoille – oli niin tai näin, hyvän mielen herkkuhetkiin sopiva mahtimakeinen on loihdittu aidoista raaka-aineista. Simppeleistä raaka-aikaineista väsätyn toffeenamin liepeilläkään eivät lisäaineet livu. Aito valinta, jota suosittelemme suuresti.

terveelliset herkut

Fitnessbutter: Suklainen maapähkinätahna

Etenkin Sellon Ruohonjuuren henkilökunnan suosikiksi ampaisi heti hyllyihin rantauduttuaan Fitnessbutter -tahnasarjan vegaaninen viettelys: kaakaolla rikastettu, maapähkinävoin ja riisiproteiinin yliveto yhdistelmä!

– Rakastuin suklaisen täyteläiseen tahnaa heti ensimaistamalla. Yliveto herkkutahna tuo puhtia ja makua puuroon tai jogurttiin. Useimmiten syön Fitness Butteria lusikalla suoraan purkista. Se on taivaallisen hyvää, Nina kehuu hymyssä suin ja makukokemuksesta selvästi vaikuttuneena.

Mikä ihme Fitnessbutter oikein on? Se on tahnasarja, joka on kehitetty intohimosta liikuntaan ja ruokaan. Fitnessbutter-tahnoissa on jopa 36% proteiinia luonnollisessa ja herkullisessa muodossa. Proteiinin ja terveellisten rasvojen lisäksi tahnat toimivat pätevinä foolihapon, raudan, magnesiumin, E-vitamiinin, antioksidanttien ja kuidun lähteenä.

Terveelliset herkut ostat omaksesi verkkokaupastamme >>