Tampereen Ruohonjuuressa riittää asiakkaita raitiotietyömaasta huolimatta

Tampereen keskustan myllerrys on kannustanut Ruohonjuurta ponnistelemaan entistäkin isommalla innolla asiakkaiden saavuttamiseksi. Hyvällä yhteishengellä ja huumorilla on työmaahaasteet voitettu.

Ruohonjuuri Tampere Heidi Junkkari

Taloussanomat uutisoi näkyvästi viime viikolla Tampereen keskustan kivijalkakauppojen ahdingosta. Jutun mukaan moni yritys on pahassa pulassa raitiotietyömaan aiheuttaman asiakaskadon vuoksi.

Tampereen ydinkeskussa sijaitsevassa Ruohonjuuressa asiakkaita on riittänyt Hämeenkadun myllerrysten aktiivisimpinakin aikoina.  Vaikka välillä myymälän saavutettavuus onkin työmaatoimenpiteiden vuoksi ollut heiveröinen, asiakkaat ovat aina löytäneet tiensä myymälään.

– Ratikkatyömaa on lisännyt yhteishenkeä asiakkaiden ja lähialueen yritysten kanssa. Kovimmistakin työmaahaasteista ollaan selvitty huumorilla ja sisukkuudella. Lujimman motituksen aikoina myymäläämme selviytyneet asiakkaat kokivat itsensä suorastaan voittajiksi, Tampereen Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Heidi Junkkari kertoo hymyssä suin.

Ruohonjuuri Tampere ulkokuva

Heidi Junkkarin mukaan ihmiset eivät hylänneet Tampereen ydinkeskustaa missään vaiheessa.

Myymälässä ei myöskään jääty tumput suorina odottelemaan tilanteen kehittymistä, vaan asiakkaita on lähdetty kalastelemaan aktiivisesti.

– Olemme panostaneet asiakkaiden ilahduttamiseen, myymälän houkuttelevuuteen ja hyvään tunnelmaan. Sanoitettiinpa yhtenä päivänä myös työmaablues fiilistä nostattamaan.

Nyt Hämeensillan remontin edettyä ja jalankulun palattua myös sillan eteläpuolelle, tuntuu asiakkaita liikkuvan keskustassa huomattavasti viime kuukausia enemmän. Tämä näkyy myös Tampereen Ruohonjuuren myynneissä ja asiakasmäärissä.

Ruohonjuuri Tampere

Niin Ruohonjuuren asiakkaat kuin henkilökuntakin uskovat, että väliaikaiset vaikeudet kestetään kyllä, kun lopputulos on lähtöpistettä huomattavasti parempi.

-Joukkoliikenteen parantaminen ja viihtyisämpi kaupunkikeskusta on hieno päämäärä, jota kohti kulkiessa pienet murheet eivät meitä lannista, Junkkari toteaa hymy huulillaan.

Valmistuttuaan raitiotie parantaa Tampereen keskustan viihtyisyyttä ja autojen määrän vähenemisen myötä luo keskusta-alueesta entistäkin elinvoimaisemman ja ihmisläheisemmän.

Lisätietoa:

Heidi Junkkari, myymäläpäällikkö, Ruohonjuuri Oy, p.  050-5055201, heidi.junkkari@ruohonjuuri.fi.

https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/myymala/tampere/