Lovechock-raakasuklaat – Syö itsesi iloiseksi!

Joko olet herkutellut Lovechock-raakasuklailla? Suosittelemme maistamaan! Lue lisää Lovechock-suklaan alkuperästä tästä jutusta!

Lovechock-raakasuklaat

Moni tietääkin jo, että Lovechockin käsintehdyt raakasuklaat ovat luomulaatuisia, vegaanisia, maidottomia, gluteenittomia, soijattomia ja ne on makeutettu kookoksenkukkanektarilla. Mutta tiesitkö sen, että Lovechock oli aivan ensimmäinen suklaanvalmistaja Hollannissa, joka alkoi makeuttaa herkkunsa terveellisemmällä kookoksenkukkanektarilla?  

Kookoksenkukkanektari ei ole mikään pöllömpi raaka-aine: Yhdistyneiden kansakuntien elintarvike- ja maatalousjärjestö (FAO) on julistanut sen olevan maailman ympäristöystävällisin makeuttaja!

Lovechockilla ajatellaan, että rakkaudesta luontoon ja intohimosta suklaaseen syntyy ainutlaatuisia herkkuja. Suklaitaan valmistaessaan lämpötila pidetään alle 49 asteessa koko tuontantoprosessin ajan. Tämän tuloksena antioksidantit ja “rakkauskemikaalit” saavat siis olla rauhassa – ja ne ovat suklaalevyissä visusti tallella.

Raakasuklaiden raaka-aineita ei paahdeta, vaan ne kylmäjauhetaan. Myös tämä menetelmä mahdollistaa osaltaan sen, että kaikki raakakaakaon hyvää tekevät vaikutukset ovat valmiissa suklaalevyissä kehon kätevästi hyödynnettävissä.

Lovechock-raakasuklaat

Raakasuklaan hyödyt

Tiesithän sen, että raakakaakao piristää mieltäsi nostattamalla serotoniinitasoja? Kaakao sisältää lisäksi fenyylietyyliamiinia. Itsensä voi siis toden totta syödä iloiseksi ja energiseksi!

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Monen mielestä raakasuklaa on rakkausruokaa herkullisimmillaan. Raakasuklaahan on tunnetusti luonnollinen ”rakkauskemikaalien” lähde – tämä naseva nautinto saa ihmisen aivokemioiltaan onnellisemmaksi ja lisää rakkauden tunnetta (sekä sanoissa että teoissa).

Ravinnetiheän raakasuklaan nauttiminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin: esimerkiksi magnesiumia ja antioksidantteja saa hyvällä mielellä herkuteltua varsin vaivattomasti. Joskus todettua onkin, että raakasuklaa saattaa olla terveellisintä, mitä koko päivänä on tullut popsituksi. Niin tai näin: ravinnetiheä herkuttelu on hyvän mielen hommaa. Hyvässä suklaassa ei ole nimittäin yhtään mitään pahaa.

Kaakaopapujen aatelistosta ainutlaatuista suklaata

Pitkän etsinnän jälkeen Lovechock-suklaissa käytettäväksi kaakaopavuksi valittiin Arriba Nacionale -lajike Ecuadorista. Arriba Nacionale on harvinainen kaakaolajike ja sen viljely on tarkkaa ja omistautumista vaativaa työtä. Lovechock tekee yhteistyötä pienviljelijöiden kanssa ja ostaa suklaansa suoraan tutuilta yhteistyökumppaneilta. Välikäsiä ei haluta. Näin halutaan varmistaa jokaisen viljelijän reilu palkka ja arvokas kohtelu. Lovechock maksaakin viljelijöille reippaasti yli markkinahinnan kiitokseksi hyvästä työstä ja arvokkaista raaka-aineista.

Lovechock-suklaat pakataan Alankomaissa kuntoutuskeskuksessa. Kuntoutuskeskuksen työntekijät tietävät hyvin, että ovat mukana valmistamassa todella erikoista tuotetta. He ovatkin suklaan valmistuksen taitajia jo seitsemän vuoden kokemuksella.

Mausteiden, hedelmien sekä pähkinöiden esivalmistelut ja punnitukset hoidetaan kaikki paikan päällä käsityönä. Suklaanvalmistus on mielenkiintoinen oppimisprosessi ihan kaikille mukana oleville! Yrityksen perustaja Laura De Nooijer on iloinen saadessaan tehdä yhteistyötä paikallisten osaajien kanssa.

Mainio suklaasisältö kruunataan näyttävällä ulkoasulla. Pakkauspahvi valmistetaan puista, jotka tulevat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti viljellyiltä alueilta. Pakkauksissa käytetään luomumustetta, ja ihanat viestilaput voi laittaa kierrätykseen. Lisäksi selluloosasta valmistetun kääreen voit heittää huoletta kompostiin!

Osta Lovechock-raakasuklaat verkkokaupastamme >>