Suomen Brekkie Bowl 2018 voittaja valittiin

Suomen ensimmäinen Voimaruoka Brekkie Bowl –kisa käytiin alkuvuodesta 2018 Ruohonjuuren tatamilla.

Ajatus nopeasta ja terveellisestä aamiaisesta helpolla ja hauskalla tavalla innosti ja kilpailuun osallistuikin toinen toistaan herkullisemman näköisiä annoksia.

Aamiaisen tärkeyttä ei voi liikaa korostaa, sillä se määrittää loppupäivän syömisen ja ennenkaikkea jaksamisen. Breakfast bowl -aamiaiskulttuuri on suosittu trendi maailmalla ja tähän aamupalaan Voimaruoka Wholefood 360 –proteiiniseokset ovat kuin tehty! Niihin aamuihin kun ei ole aikaa keitellä puuroja tai et jaksa kasailla blenderiä, on Voimaruoka Brekkie Bowl täydellisen helppo ja nopea vaihtoehto. Terveellistä ja todella mielikuvituksellista niin halutessa.

Bowlit kuin taideteoksia

Voimaruoka Brekkie Bowl –kisaan tuli Instagramiin valtava määrä toinen toistaan herkullisemman näköisiä annoksia. Neljä eniten tykkäyksiä saanutta annosta meni finaaliin, joiden ”paremmuuden” ratkaisi tuomaristo. Tuomaristoon kuuluivat kilpailun kummi Vappu Pimiä sekä Ruohojuuresta Tuulia Bucciarelli, Johanna Koskinen sekä Tiia Longi.

Voittajaksi tiukassa kisassa suoriutui Jasmin Raitakari värikkäällä palapeli-bowlilla. Seuraavat sijat menivät Laura Heijarille, Marita Erikssonille ja Laura Vuorenpäälle.

Voimaruoka Brekkie Bowlit ovat loistava osoitus Wholefood 360 –välipalajauheen monipuolisuudesta. Tarvitset vain kulhon, Voimaruoka 360 -proteiinisekoituksen, nestettä esim. manteli- tai soijamaitoa, ja koristeeksi hedelmiä tai marjoja pakastimesta. Pari minuuttia ja runsasenerginen sekä proteiinipitoinen aamiainen on valmis. Rakenna mieluinen bowli tai käytä helposti ja nopeasti smoothiena. Tyyli on vapaa!

Käy katsomassa Voimaruoka Brekkie Bowl -luomuksia Instagramissa @voimaruoka