Soija”juusto”on juhlapöydän kunkku

Soija tekee hyvää, fermentoitu soija tekee vielä parempaa! Sojamin uutuus vegejuustot eli vuustot on valmistettu fermentoidusta soijasta. Sojami-vuusto on fiksu valinta ruoka- ja juhlapöytään, sillä sitä popsivat ilolla niin kasvis- kuin muutkin syöjät.

Sojami soijajuusto eli vuusto

Nytpä löytyi perusjuustolle oiva vegaaninen haastaja! Sojami on erikoistunut soijapapujen fermetointiin maitohappokäymisen kautta jo vuodesta 1997. Aikaansa edellä ollut yhtiö tarjoaa nykyään mahtavan valikoiman vegaanisia, käsintehtyjä erikois”vuustoja”, jotka on valmistettu suurella sydämellä Ranskassa viljellystä GMO-vapaasta luomusoijasta.

Soijan maitohappofermentointi on uniikki, patentoitu prosessi, joka käyttää perinteisiä juustonvalmistusmenetelmiä. Sojami on innovatiivinen ja Euroopassa ainutlaatuinen yritys, jossa arvostetaan ekologisuutta ja luovuuden kulttuuria. Kaikki Sojamin tuotteet on tuotettu ekologisella tavalla vastuullisesti, aurinkoenergiaa, sadeveden keräämistä ja materiaalien kierrätystä hyödyntäen.

Sojami soijajuusto

Mitä maitohappokäyminen on?

Maitohappokäyminen eli fermentointi tarkoittaa maitohapolla hapattamista. Maitohapon käyttö ei tokikaan vaikuta tuotteen vegaanisuuteen, aivan niin kuin ei vaikkapa hapankaalin tai kimchinkään kohdalla. Fermentointi lisää roppakaupalla hyvää tekeviä ominaisuuksia – se parantaa ruuan sulavuutta ja ravinteiden imeytymistä, rikastaa vitamiinipitoisuutta ja auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, tuottaa luonnollisia probiootteja ja parantaa säilyvyyttä.

Sojami-vuustot ovat…

  • vegaanisia ja laktoosittomia
  • gluteenittomia
  • lisäaineettomia
  • kolesterolittomia
  • omega-3 -ja proteiinipitoisia
  • GMO-vapaata luomulaatua
  • eurooppalaisesta soijasta

Sojami soijajuusto

 

Lue lisää Sojami-vuustoista >>