Saksanpähkinäpasta

Rouskuvan hurmaava saksanpähkinäpasta luonnistuu käden käänteessä vain muutamalla ainesosalla. Testaa itse ja ihastu ikihyviksi!

 

Rouskuvan hurmaava saksanpähkinäpasta luonnistuu käden käänteessä vain muutamalla ainesosalla. Testaa itse ja ihastu ikihyviksi!

• n .500 g pastaa
• 2 isoa valkosipulinkynttä
• reilustu hyvää oliiviöljyä
• 2 d rouhaistuja saksanpähkinöitä
• ripaus laadukasta suolaa
• mustapippuria rouhittuna
• tuoretta persiljaa
• + halutessasi: parmigiano- tai pecorino-juustoa

1. Keitä pasta suolalla maustetussa, reilussa vesimäärässä ja jätä keittoaika hieman lyhemmäksi kuin pussissa on neuvottu. Pastan keittyessä murskaa valkosipuli pannulle ja lisää joukkoon öljy ja rouhaistut saksanpähkinät
(rouhaisu onnistuu ihan veitsellä). Pyörittele aineksia paistinpannulla muutama minuutti lisää ripaus suolaa ja rouhaisu mustapippuria.

2. Valuta pasta lävikössä ja sekoita pähkinäkastike pastan joukkoon (paras on, jos saat kaadettua pastan pannulle jossa teit kastikkeen) lisää joukkoon persilja tarkista maku – lisää tarvittaessa pippuria ja suolaa sekä halutessasi juustoa. Sekoita ja nauti heti!

3. Nauti hyvällä mielellä!