Saksanpähkinä on ravinteikas rouskuteltava

Aduki-sarjan moldovalaiset saksanpähkinät ovat luomusertifiointuja nakerrettavia, jotka toden totta saavat makuhermot heläjämään.

Aduki saksanpähkinä

Saksanpähkinäpuut ovat tarkkoja kasvuolosuhteista, paikallisesta ilmastosta ja niiden tuottamaa satoa saa odottaa peräti 10 vuotta.

Tiesitkö muuten, että laiduntavat lampaat ja saksanpähkinäpuu sopivat hyvin yhteen? Lannoitus ja tuhohyöntäisten karkottaminen käy lampailta nimittäin ihan luonnostaan!              

Saksanpähkinöissä on paljon antioksidantteja ja rikas omega-3-rasvahappojen lähde, niissä on myös paljon kuitua.

Saksanpähkinät kutkuttelevat makuhermoja ja ravintoaineidensa vuoksi tekevät hyvää niin mielelle kuin kehollekin. Ne ovat proteiinipitoisia ja runsaskuituisia rouskuteltavia. 

Herkullisen rouheat saksanpähkinät sisältävät hurjasti monityydyttymättömiä rasvahappoja ja  mm. kaliumia, magnesiumia ja rautaa. Rouskuvan rouhea saksanpähkinä sisältää myös kalsiumia ja sinkkiä – herkullisesti!