Elämä tarjoaa sinulle aina uuden mahdollisuuden, sen nimi on huominen.

 

Lifecoach

Onko elämäsi ”solmussa”, mietitkö uranvaihtoa, ongelmia kotona / lasten kanssa, pitäisikö liikkua enemmän tai laihduttaa mutta ei ehdi tai saa aikaseksi. Kaikki mielessä ”jurraavat” ajatukset vievät energiaa ja rasittavat. Useilla on samoja mietteitä, henkilökohtainen valmennus selkeyttää ja auttaa sinua löytämään ratkaisun.

Henkilökohtainen valmennus sopii kenelle tahansa, joka kaipaa tukea, uusia näkökulmia, kuuntelijaa omille ajatuksille tai sparraajaa jo valitsemalle suunnalle.

Ihminen voi saavuttaa tavoitteensa aina, kunhan tahto, tunne ja toivo kohtaavat mielen ytimessä.

Valmennus on aina luottamuksellista. Valmentaja on apuna ja tukena sinulle sinun omien tavoitteiden selkeennyttämiseksi ja saavuttamiksesi kunnioittaen sinun arvojasi ja tavoitteitasi.

Ennen ensimmäistä valmennuskertaa täytetään kyselylomake ja toimitetaan valmentajalle sähköpostilla. Tällä tavoin saat jo ensimmäiseltä valmennuskäynniltä kaiken hyödyn eikä valmennusaikaasi kulu asioiden alusta läpikäymiseen.

Valmennusten hinnat:
1h    –  99 €
1,5 h – 129 €

Valmennukset tehdään Kampin Ruohonjuuren yhdeydessä sijaitsevassa hoitolatilassa. Valmentajana toimii life coach Pirkko Sorto.

Aikoja on varattavissa torstaille klo 10-20:n välille.

Varaa oma aikasi näppärästi netistä: Opens external link in new windowwww.varaaheti.fi/ruohonjuuri