Mittauta terveytesi tila Ruohonjuuressa!

 

Mittaus

Dipl. ravinto- ja fytoterapeutti Mariel Mettälä tekee Kampin Ruohonjuuren Kauneushoitolassa Health Concept Analyzer -mittauksia maanantaisin klo 12-20. Mittauksen hinta on 40 euroa, ja se maksetaan kassalle mittauksen jälkeen. Mittauksen kesto on noin 25 minuuttia.

HCA-mittausten tarkoituksena on saada edulliseen hintaan vihiä terveydentilasta. Täysin kattavia ja aukottomia tuloksia tällä mittauksella ei valitettavasti saada – mutta yhdistettynä tarjoamaamme ravintoneuvontaan HCA-mittauksen tulokset herättelevät oman hyvinvoinnin kehittämiseen. HCA-mittaukset on siis Ruohonjuuressa aina yhdistetty ravinto- ja fytoterapeutin minikonsulaatioon, jossa tuloksia käydään läpi.

Health Concept Analyzer -mittaus sisältää 13 osa-aluetta sekä konsultaation eli sanallisen läpikäynnin mittaustuloksista. Tämän lisäksi asiakkaan niin halutessa hintaan sisältyy  tuoteneuvonta. Mittauksessa tarkastellaan seuraavia asioita: Sydän ja verenkierto, ruuansulatustoiminta, aivot ja keskushermosto, luunpinnan mineraalitiheys, kivennäisaineet, vitamiinit, aminohapot, koentsyymit, immuunijärjestelmä, haitalliset aineet, raskasmetallit, fyysinen perustaso ja iho. Mittaus perustuu kehon sähkömagneettiseen säteilyyn ja siinä yhdistyvät lääketieteen, bioinformatiikan, sähkötekniikan ja muiden tieteenalojen innovaatiot.

Varaa oma Health Concept Analyzer -mittausaikasi Kampin Ruohonjuuren infopisteestä tai täältä: http://www.varaaheti.fi/ruohonjuuri/

Huomioithan seuraavat asiat mittaukseen tullessasi:

 

Ihmiskehon lähettämät sähkömagneettiset aallot kertovat myös elimistön tilasta, sillä ne vaihtelevat ihmisen terveydentilan mukaan. Näitä sähkömagneettisia aaltoja tulkitsemalla voidaan saada viitteitä kehon tilasta. Heikon magneettikentän taajuus ja energia voidaan määritellä kädessä pidettävällä sensorilla. Mittauslaitteeseen on määritetty oireiden ja ravitsemusindikaattorien normaalit värähtelytaajuudet. Laite vahvistaa niitä, ja lähettää ne edelleen tietokoneen analysoitaviksi. Lopuksi niille annetaan vastaava negatiivinen tai positiivinen kvanttiarvo. Kvanttiarvo osoittaa oireen tai ravintoaineen puutteen luonteen ja tilan viitteellisesti.