Ruohonjuuri on luomu-, terveys- ja hyvinvointikaupan rohkea edelläkävijä, jolla on tällä hetkellä 13 myymälää Suomessa, yksi Tukholmassa ja verkkokaupat molemmissa maissa. Ruotsissa toimimme nimellä Happy Food Store. Tavoitteenamme on lähitulevaisuudessa avata lisää myymälöitä Tukholmaan ja myöhemmin muillekin markkinoille. Ruohonjuuren ytimessä on vahvojen arvojen perinne, ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittaminen. Uskomme tuoreuteen, merkityksellisyyteen ja elinvoimaan. Arvostamme reilua kauppaa, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen.

Rohkeasti parempaan päin!

Ruohonjuuren tavoitteena on saada entistä tukevampi jalansija hyvinvointituotteiden ulkomaisista markkinoista. Etsimmekin nyt joukkoomme rautaisen ammattitaidon ja timanttisen kovan kokemuksen omaavaa

KANSAINVÄLISTÄJÄÄ,

jonka tehtävänä on luotsata Ruohonjuurta eteenpäin Suomen ulkopuolisilla markkinoilla. Odotamme etsimältämme henkilöltä vahvaa kokemusta ja näyttöä vähittäiskaupan menestyksekkäästä kansainvälistämisestä ja johtamisesta. Edellytämme myös kokemusta projektien suunnittelusta, niiden eteenpäin viemisestä ja loppuun saattamisesta. Etsimämme henkilö on aidosti kiinnostunut terveys- ja hyvinvointialasta, oma-aloitteinen, innostunut ja kykeneväinen toimimaan myös ”kädet savessa”. Arvostamme rivakkaa tekemisen meininkiä ja pilkettä silmäkulmassa.

Oletko Sinä etsimämme henkilö?

Hae tehtävään osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=25

Hakuaika päättyy viimeistään 7.6. mennessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Rekrytointitallin Timo Manninen arkisin klo 10-15 numerossa 0400 793506.