Ruohonjuuren delivalikoimat uudistuvat: Grab & Go starttaa Kampin ja Citycenterin myymälöissä

GreenStreetin yhtiön alla toimiva “Yes Vegan Grab & Go” starttaa tänään 15.3. 2018 Ruohonjuuren Kampin ja Citycenterin myymälöissä tarjoamalla laadukasta takeaway-ruokaa kylmävitriineistä.

Yes Vegan

Kaupunkilaiseen elämänmenoon kuuluu, että aikaa käytetään entistä vähemmän arkiseen ruoanlaittoon ja perinteisiin ruokahetkiin yhteisen pöydän ääressä. Tutkimusten mukaan jopa puolet päivän energiasta syödään välipaloina ja liikkeellä, minkä vuoksi näiden aterioiden laadulla on iso merkitys terveydelle ja hyvälle “buugille”.

Luomulaatuiset, kasvipohjaiset, terveelliset take away-lounaat ja välipalat kasvattavat suosiotaan. Yhä useampi valitseekin lounaaksi tai välipalaksi esimerkiksi virkistävän smoothien tai ravinteikkaan salaatin.

Ruohonjuuressa tartuttiin nousevaan trendiin jo muutamia vuosia sitten, jolloin Ruohonjuuren deli-pisteet lanseerattiin. Asiakkaat ovat löytäneet Ruohonjuuren delituotteet, jotka onkin kätevä napata mukaan lounaaksi tai välipalaksi ostosreissun yhteydessä. Vastauksena kasvavaan kysyntään ja asiakkaiden toiveisiin Ruohonjuurin delivalikoima uudistuu nyt vastaamaan yhä paremmin kysyntää ja asiakaskunnan tarpeita.

GreenStreetin raakakakut ja terveelliset vegaaniset ruoat ovat saavuttaneet paljon suosiota terveystietoisten kaupunkilaisten keskuudessa. Ruohonjuuri aloitti yhteistyön GreenStreetin kanssa Tukholmaan avatun Happy Food Storen myötä. Ruotsissa GreenStreetillä on pieni takeaway-kahvila Happy Food Storen myymälän yhteydessä.

Yes Vegan

Yhteistyö kehittyi luontevasti nyt siihen, että GreenStreetin yhtiön alla toimiva “Yes Vegan Grab & Go” starttaa tänään 15.3. 2018 Ruohonjuuren Kampin ja Citycenterin myymälöissä tarjoamalla laadukasta takeaway-ruokaa kylmävitriineistä.

“Haluamme tarjota markkinoiden parhaita tuotteita ja olla edelläkävijä tuotteissamme. Uskomme, että YesVeganin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä herkullisempia ja terveellisempiä vaihtoehtoja lounaaksi kuin kotiin haettavaksi ”, kertoo Ruohonjuuren varatoimitusjohtaja ja kehityspäällikkö Topias Nieminen.

Yes Vegan

Grab & Go -välipalat ja -ateriat valmistetaan aina parhaista ja ravintorikkaista raaka-aineista. Ne ovat täynnä hyviä rasvoja, laadukasta proteiinia ja koko sateenkaaren täydeltä värikkäitä kasviksia ja vihanneksia, joilla pysyy kylläisenä pitkään, täynnä hyvää energiaa unelmien toteuttamiseen.

Grab & Go palvelee Ruohonjuuren Kampin ja Citycenterin myymälöissä 15.3. alkaen myymälöiden aukioloaikoina. Myös Tampereen Ruohonjuuren asiakkaat pääsevät edelleen nauttimaan take away-herkuista. Niiden osalta tuotannosta vastaa Ruohonjuuren oma delikeittiö Tampereella.

Lisätietoja:

Topias Nieminen, kehityspäällikkö ja varatoimitusjohtaja, Ruohonjuuri, topias.nieminen@ruohonjuuri.fi, p. 050-444 0207

Johannes Laine, toimitusjohtaja, GreenStreet Oy, johannes@greenstreet.fi, p. 040-4168796