Rohkeasti parempaan päin – hae Ruohonjuuren Future Boardiin

Me Ruohonjuuressa kehitämme toimintaamme alati voidaksemme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin ja auttaaksemme omalta osaltamme paremman maailman rakentamisessa. Näiden toimien tueksi olemme nyt perustaneet Future Boardin.

ruohonjuuri future board

Ohikiitänyt syksy oli Ruohonjuuressa tohinaa tulvillaan. Pääkaupunkiseudulla avattiin kaksi uutta myymälää “yhdellä iskulla” ja siitä viikon kuluttua päivänvalon näki Ruohonjuuren Happy Food Store-ketjun toinen myymälä Tukholmassa.  

Me Ruohonjuuressa pyrimme koko ajan kehittymään ja kehittämään toimintaamme, jotta voisimme palvella asiakkaita vielä entistäkin paremmin ja auttaa omalta osaltamme paremman maailman rakentamisessa. Näiden toimien tueksi olemme nyt perustaneet Future Boardin. 

Mikä sitten on Future Board? Suomessa Future Board ry on nuorten hallitusammattilaisten verkosto. Norjalainen Future Boards taas pyrkii kansainväliseksi verkostoksi, jossa edistetään yritysten vastuullisuutta ja uudenlaista tulevaisuuden yritysajattelua. 

Ruohonjuuren Future Boardin tarkoituksena on tuoda villejäkin ideoita tulevaisuuden tekemiseemme. Haemme uusia näkökulmia ja innovatiivisia ajatuksia tueksi ponnisteluillemme. Future Boardin jäsenet voivat ottaa pellepelottoman asenteen tulevaisuuden haasteita kohtaan ja käyttää kaikkea luovuuttaan ja tietotaitoaan uusien tuulien tuomiseksi Ruohonjuuren liiketoimintaan.

Arvostamme myös rohkeutta ajatella asioista eri tavalla, ja totutusta poiketen sekä kykyä nähdä asiat monelta eri kantilta. Hyödyllistä on myös kyky vaihtaa tarvittaessa mielipidettä ja työskennellä tiimissä.

Kehitämme  Future Board-konseptia yhdessä mukaan valittujen jäsenten kanssa, ja myös Future Board -työskentelystä saatavasta korvauksesta sovimme heidän ideoidensa ja ajatustensa pohjalta yhdessä heidän kanssaan aloittaessamme toimintaa.

Jos kiinnostuit pestistä, hae mukaan Ruohonjuuren Future Boardiin sähköisellä lomakkeella: https://forms.gle/hantLnvitDoFv9qe7 

Haku päättyy 29.2.2020. Ilmoitamme Future Boardiin valituksi tulleille maaliskuun aikana.

Ruohonjuuren Future Board aloittaa toimintansa alkuvuodesta 2020 ja kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa. Työskentelymuodot muotoutuvat vuoden mittaan ja etenkin ensimmäisillä jäsenillä on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa myös työskentelyyn.