Reseptit

Muikea luomusima

Vappu saa tulla! Loihdi tällä reseptillä maukasta luomusimaa juhliin tai kokonaan itsellesi nautittavaksi.

Maapähkinävoipasta

Tämä kermaisen viettelevä maapähkinävoilla rikastettu pasta vie kielen mennessään! Tuunaa pastasta omia makunystyröitä kutkuttava kokonaisuus lisäämällä mukaan tulista chiliä. Testaa ja ihastu!

Taatelipirtelö – Date Shake

Tämä täyteläisen makea pirtelö kutkuttelee taatusti makunystyröitäsi. Kokeile itse ja hyödynnä taateleiden terveyshyödyt herkuttelun muodossa.

Paahteiset luomumantelit

Ihana lisuke manteleista salaatteihin, keittoihin tai ihan sellaisenaan naposteluun! Helppo ja nopea resepti herkullisiin menteleihin.

Kookoksinen porkkanasosekeitto

Lisää kookoksella eksotiikkaa perinteiseen porkkanasosekeittoon. Kokeile tätä super helppoa ja nopeaa reseptiä ja ihastu.

Sitruunainen raakakakku

Raikkaan sitruunainen raakakakku on helppo valmistaa ja vielä helpompi herkutella! Raakaleipomuksia ei laiteta uuniin, vaan ne tekeytyvät kylmässä.

Proteiinivaahtosmoothie

Tämä proteiinivaahto on rikastettu heraproteiinilla, jota myös voittajan voimavaraksi kutsutaan! Maista ja innostu itsekin!

Hapatettu cashewpähkinäjogurtti

Tämä herkullinen, hapattamalla valmistettu, probiooteilla rikastettu cashewjogurtti saa makuhermosi helähtelemään! Nappaa talteen resepti, maista ja ihastu ikihyviksi itsekin!

Vegaaninen hernekeitto

Tämä vegaaninen kasvishernekeitto maistuu koko perheelle. Nappaa helppo resepti, maista ja innostu itsekin!