Rentoudu ja rauhoitu – olet sen arvoinen!

Kampin Ruohonjuuren yhteydessä toimiva luomukauneushoitola tarjoaa perinteisten kauneushoitojen lisäksi kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluja: kasvohoidon kyytipojaksi tarjolla on mm. ihon hyvinvointia edistävää ravitsemusneuvontaa.

Uutuutena luomukauneushoitolamme valikoimiin ovat tullut monta hyvän olon hoitoa, joita taatusti kannattaa testata viimeistään silloin, kun stressi jäytää hermoja ja tuhannet asiat heittävät pään sisällä kärrynpyörää. Valitsimme kolme parasta hoitoa tuomaan rotia syksyn sykkeeseen.

Intialainen päähieronta (kesto 45 min.)
Intialainen päähieronta on hoitavaa hemmottelua parhaimmillaan – se on syvästi rentouttava ja miellyttävä kokemus.
Suosittelemme intialaista päähierontaa erityisesti stressaantuneille ja kiireisille ihmisille, joille pysähtyminen on vaikeaa.
Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä, joka tuo hyvinvointia ja tasapainoa arkeen. Hoidon hinta hinta 55,- (45 min.)

ASIAKKAAMME SUOSITTELEE:
“Kampin Ruohonjuuren kauneushoitolan intialainen päähieronta oli kertakaikkiaan miellyttävä kokemus. Minulla on melkoisia univaikeuksia, mutta päähieronnan jälkeisenä yönä nukuin kuin tukki kokonaista kymmenen tuntia kertaakaan heräämättä! Erityiskiitos osaavalle henkilökunnalle, jonka käsiin oli turvallista heittäytyä. Suosittelen  hierontaa kaikille sikeää unta kaipaaville!”  – Hilkka

Kokonaisvaltainen korvakynttilähoito (kesto 40 min.)
Hemmottelevan ja hyvää tekevän korvakynttilähoidon rentouttavat ja rauhoittavat vaikutukset perustuvat hoidon aikaansaamaan alipaineeseen, joka tämän rentoutushoidon aikana muodostuu korvaan. Rentouttavan ja rauhoittavan vaikutuksen lisäksi korvakynttilähoito tukee korvan omaa toimintaa: hoidon aikana muodostuu korvaan alipaine, joka sekä helpottaa paineen tuntua että kiihdyttää korvan omaa aineenvaihduntaa – korva aktivoituu siis puhdistamaan itse itseään hoidon vaikutuksesta.

Aromaattinen vartalohieronta, (kesto 75 min.)
Syvärentouttava vartalohieronta ja aromaattisten öljyjen huumaavat tuoksut hyväilevät aistejasi, poistavat tehokkaasti stressiä ja saavat ihosi hehkumaan entistäkin ihanampana! Todella rentouttava ja kokonaisvaltaisesti hemmotteleva hoito sisältää myös kasvojen paineluhieronnan ja kasvonaamion. Hoidon hinta on  95,-

ASIAKKAAMME SUOSITTELEE:
”Aromaattinen vartalohieronta on huikean ihana kokemus! Stressi poistui, mieli rauhoittui ja olo tuntui kokonaisvaltaisesti hemmotellulta.” – Johanna